Nazlican Iremvrgn-11 Zorda kaldıkça dışarıda vs kullanılır benim bebeğim 5 ay 20 günlük 1 kez denedim öyle devamını da getiririm ama Instagram’da ekgidatarifleri diye bir sayfa var takip etmiyorsanız bi bakın derim ama kavanoz mama tarifleri var hem pratik hem daha sağlıklı 🎈😇
sarmaliklahana Iremvrgn-11 8. 5 aylık kızım dısarı cıkarken hep evden alıyorum kavanoza meyvesini yemeğini. 🙄 Hiç vermedim almadım da bana pek sağlıklı gelmiyor 🤷
Iremvrgn-11 Tuba Bende o mamayla başlamak istiyorum hangi mamayı öneriyorsunuz? Hero baby var bildiğim birde hipp var sağlık açısından falan iyi mi acaba organik mi?
katatonia Iremvrgn-11 şimdiye kadar hiç vermedim. Zorda kalırsam veririm diye düşünüyorum. İçinde neleri karıştırmışlar diye bakıp evde kendim yapıyorum.
Bebitom_3 Iremvrgn-11 sadece mecbur kalınca hippin sütlacını alıyorum.. genelde evde hazırlıyorum mesela muz, elma, armut birde irmik atıp hepsini blendrla geçirip kavanozlara koyuyorum sebzeleride aynı şekilde yapıyorum hem rahat oluyor hem pratik
Benkimimki Iremvrgn-11 Yani evde vermiyorum genelde çok çok nadir eğer yaptığım yemeği sevmediyse ve durmuyosa falan ama dışarda tam bir kurtarıcı genellikle kavanoz mama veriyorum
UraSsmom Iremvrgn-11 Ben şuan önceden hazırlıyorum gideceğim yer belliyse çorba vs yapıyorum sıcakken kapatıyorum kapağını soyuğunca da dolaba kaldırıyorum. Ki bence böylesi daha sağlıklı ama acil çıkmam gerekir vaktim olmaz vs alırım tabi henüz küçüğe almadım ama büyük oğluma dışarda olduğum zamanlar yedirirdim pratik oluyo. Hero Baby alıyodum