Sarebodur Bebeğim 6 ay 3 günlük fakat desteksiz oturamıyor 🫢 bizim gibi durumda olan anneler var mı ?
Yamanikomm Sarebodur olabilir benim.bebegim tam 9 aylikti desteksiz oturdu bol bol oturtun yanlarini destekleyip bir haftaya kalmaz oturuyor bebek istiyorlarsa benim bebem oturmayi hic sevmedi 13 aylik hala oturtamam 😃
Ceren_301121 Sarebodur 6 ay 6 günlüğüz bizde daha desteksiz hiç oturamıyor öne atıyor kendini sürekli
blue5 Sarebodur normal. Ben de ayni aylarda boyle bir konu acmistim sizin gibi. Oturtunca iki buklum oluyordu.simdi 10aylik oturuyor. 8. Ayda tamamen desteksiz oturdu. Endise etmeyin.
Sarebodur Yamanikomm bizim bebiş istemeyince hiçbir şey yaptıramıyoruz maalesef 🫢 4 ay 10 günlükken doktor kontrolünde bi kaç dakika olmak üzere oturtma çalışmalarına başlamıştık aslında 🤷🏻♀️
Sarebodur turkan-5 turkan-5 😓 aslında hemşireyim normal olduğunu bilsem de insanın aklına takılıyor ister istemez 😓
Leylam38 Sarebodur bebeğiniz kolunın altından tutunca yere basıyor mu acaba benimki basamıyor kafama takıldı hiç basmak istemiypr
blue5 Sarebodur evet keyfine gore bence. 10 aylik cani isterse oturur istemese hemn kendini kaydiriyor.