Eylemmmm Kızlar oğlumun ateşi var. Tok karınla içirmem gereken 3 tane şurup var ama hiçbir şey yemiyo ne yapcam nasıl yapcam aglicam kafayı yemek üzereyim versem bişey olur mu yardımcı olun lütfen
ikiPrensesAnnesi20 Eylemmmm Sevdiği şeyleri yapsanız cnm benim kızım hasta olduğunda sadece süt iciyo süt içse bile. İlaçları icirebilirsin cnm ben öyle yapıyorum
Eylemmmm ikiPrensesAnnesi20 yaptım canm sevdiği şeyleri ama yemedi çok az süt içmişti saat 7 gibi .. şuruptan sadece calpol içirdim iki tanesi kaldı onları nasıl vercem bilmiyorum 😔
Eylemmmm ikiPrensesAnnesi20 öyle yapıyorum canım sağolsın… Sanırım azı dişlerini çıkarıyo ya çünkü ne yese çıkarıyo dişim ağrıyor diye birde aşırı salya akıtıyor 😔
ikiPrensesAnnesi20 Eylemmmm benim kızım da 19aylik 2ay önce azı dişleri çıkardı sadece süt içiyordu çok şükür cikardik
Eylemmmm ikiPrensesAnnesi20 ayy gerçekten mi çok geçmiş olsun… nasıl geçti süreç çok uzun sürdü mü ya ben yıldım artk aşırı huysuz huzursuz hep ağlıyo herşeye ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım…