ismailhamza12 Kızlar günaydın oğlum için bebek kamerası almayı düşünüyorum artık ayrı yatmaya başladı kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı acaba
Demetslt ismailhamza12 ben eski telefonum ile izliyorum. Şayet eski bı telefon varsa onunla izleyebilirsiniz.
uykularharamolduuu ismailhamza12 Xiomi mi home360/1080 kullanıyorum çok memnunum. Hareket sensörü, karşılıklı konuşma gece görüşü vs hepsi süper.
AcarHHF ismailhamza12 xiaomi 360 2k kullanıyorum ben de çok memnunum. Gece görüşü, ses, kayıt hepsi süper
Zlm ismailhamza12 TP link tapo 200 kullaniyoruz biz çok memnunum gece görüşü çok güzel en ufak sesi bile aliyo iletiyo telefona uygulamasını indirip ordan bakiyosun bizde tablet var kziim uyuyun a kamera uygulamasını ordan aciylruz açık kaliyo öyle bütün gece. Evde olmasamda izleyebiliyorum dis doktoruna gitmiştim ordan evi izliyodum 😄
AcarHHF Asel2 internette birden çok fiyat var. Ben 4 ay önce almıştım. Haliyle fiyatı çok arttı 🙄Tavsiyem MI Store mağazasından almanız. Araştırdığım zamanlarda internet mağazalarından alındığında garanti kapsamıyor demişlerdi.
ismailhamza12 Aklımda o var zaten kızlar araştırdığım da memnun kalınan o marka var birde ayrıca izlediğiniz kameranın yanında olan cihaz var ya adını hatırlamıyorum onun arasında kaldım