2minnosannesi0 Günaydın kızlar alt degisirken acaba hepsi ayni mi merak ettim kızım bi saniye durmuyo altını acıyorum gitmek istiyo temizlicem dönmeye calisiyo üzerini giydircem gitmeye çalışıyo
Merosat 2minnosannesi0 Aynııı 🤭 Artık baya zor oluyor alt değiştirme bende oylanacak birşeyler veriyorum eline
a010101 2minnosannesi0 dönmeyi öğrendin den beri kaçıyor dikkatini çekecek şeyler yapyrm eline bişi vermek kesmiyor artık sayı sayıyorum yada hayvan sesi sevdiği çıkarym bakalım bunlar ne kadar oyalıcak 🙈🙈🤣
SetenayCo 2minnosannesi0 altının açılması en sevdiği şey iken birden bire alt açma alanına yatırmaya başladığımda sıkıntı çıkarmaya başladı. Son iki üç haftadır böyle. Eline oyuncak veriyorum ancak sakinleşiyor ama yine de mızırdanıyor. Demek ki hepsi aynı 🥰🥰
Merosat 2minnosannesi0 Abisi oyalasın bizde abi olmadığı için eşim saçma sapan şeyler yapıyor ona gülcem diye hallediyorum ama tekken mecbur eline bişeyler veriyorum 🤭
2minnosannesi0 SetenayCo aynen ya bazen abisinin altini degistirmeme izin vermiyodu bende onunkini de aciyodum hic sesi cikmiyodu😂