cansmeyra Bebeğimin kafasındaki kızarıklık doğuştan gül deniyor sanırım. Ama ense ve omuzları bir kaç gündür nokta nokta kızarık sivilce gibi bu nedir ?????? Alerji testi yapıldı alerjisi çıkmadı. 7 buçuk aylık
Yagmuurr cansmeyra İsilik bu benim oğlumunda küçükken olmuştu doktoru hametan krem önerdi sürdüm düzeldi sonra
MasalMomy cansmeyra isiliğe benzettim havalar sıcak terliyorsa ondan olmuştur tenleri çok hassas bebeklerin. Çıplak değmemeye çalışın kolunuza müslin koyun emzirirken terledikçe artar
Bebegimm1 cansmeyra ince giydirip durdugu odayi serinletin her gun duş aldirin yani sicaktan olmus gibi.siz terlememesini saglayin geçer insallah kisa surede
Deletedmom_54 İsiliğe benzettim sürekli olarak sırt üstü mü yatıyor veya ense kısmı çok terleyen bi bebek mi
mavi_2020 İsilik olabilir mi ılık bir duş aldırın hava sıcaksa tek kat giydirin benim kızımın da nokta nokta olmuştu havalar ısındı aynı şekilde yaptım geçti geçmiş olsun 🙏🙏
cansmeyra mavi_2020 bugün ılık duş yaptırdım evde uzun kollu giyiyordu kısa kollu giydirdim şimdilik aynı bir düzelme olmadı
cankuzularim cansmeyra orayi kuru tutacaksınız kızımın da sırtında cikti sudocrem krem iyi gelmişti sıcaktan oluyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi cansmeyra isilik her gün gün yıkayın çok terliyor anlaşılan sabah yıkayın akşam uyumadsn bir dshabyiksyin gerekirse birazda ince giydirin havalar yanıyor artık. Ovadril isilige çok iyi geliyor.
birprensesannesiiiii cansmeyra uzun kollu biraz fazla mu acaba. Dışarı çok sıcak zaten ben hiç birşey giydirmiyorum. Ne gündüz ne gece yatarken bile sadece bez le yatırıyorum çok sıcak çünkü . Biz dayanamıyoruz küçükler nasıl dayansın . Benim kızım da oturduğu yerde terler. Sende sadece atlet yada zıbın ip ince birşey giydir . O zaman inşallah düzelir 🙏🙏☺️
cansmeyra Yagmuurr bu ay kontrole gelmene gerek yok dedi doktorumuz bende kendisine fotoğraf attım cevap verene kadar dayanamadım vallla. Bende yarın alıp deniyim görünce cok üzülüyorum
Kumruu cansmeyra ev kaç derece ben sadece zıbın giydiriyorum ona rağmen isilik oluyor bide ara ara ılık suya girdiriyorum çok sıcak bunalıyor çocuklar
Umayy16 cansmeyra isilik bu yikarken suyuna tuz atin imkan varsa denize sokun benim kizimin tum vucudu boyleydi yikiyoduk krem suruyoduk ama gecmedi tuzlu suyla gecti. Krem surmeyin sakın krem isilik olan gozenekleri tikiyor daha kotu oluyor ince giydirin terlemesin
jd16 Emzirirken kolunla ensesinin temas ettiği bölgeye bir mendil, örtü vb bir şey koymayı dene, ben öyle yapıyorum. Terden ister istemez olur çünkü.
cansmeyra Kumruu ev sıcak kendimiz şort kısa kollu ile duruyoruz ama çocuğa yatarken uzun kollu giydiriyorum grip oldu havalar yağışlı bu hafta ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hava değişikliğinden dolayı.
Bebegimm1 cansmeyra o zaman odasini serinletin cnku terledigi için oluyor tek cozumu serin yerde yatirip terletmemnz yazin basimiza geldi isiligi bu sekilde hallettim ben🌸