sevval_5481 Herkesin de aynı mı bilmek istiyorum evlenmeden önce 85 di göğüs numaram şu an 100 doğru sütyeni seçiyormusunuz Vega göğüslerinizde sarkma var mı
Gokyuzumm sevval_5481 Evlendiğinde de göğüslerim küçük değildi. Evlendikten sonra da bı tık büyüdü. Hamilelik döneminde de bir tık şu an emziriyorum gözüme büyük ve biraz sarkmış gibi geliyor 🤦🏻♀️😅😅
Doruk2020 sevval_5481 valla güzelim dimdik 80 beden memelerim gitti yerine pörsümüş sarkmış nenemin memesine benzer bi meme geldi . Emzirirken yine dolgundu sarkıktı ama bu kadar kötü değildi emzirmeyi bıraktım bi kaç ay önce şimdi oğlum diyor anne memeni aç hamur yağuracam 😂😂😂😂😂 artık o bile meme olarak görmüyor . İki yaşında oğlum bu arada 😁
Rainnnn sevval_5481 ben sağarak besledim sarkma oldu sütün kesildi 4. Aydan sonra . Hala 75 bedenim ama sütüm varken 85 falandı
Gokyuzumm sevval_5481 birçok etkeni olabiliyor. Kimisinin hiç büyümüyor mesela yakın bı arkadaşım vardı evlendi göğüsler aynı 1ay sonra doğum yapicak hala aynı.😅 Bünye ve hormonal olabiliyormuş 😁
meleklerim22 Valla benim göğüslerde nerdeyse göbeğimee değcek sarktı iyice. dolgulu sütyenmi kullanmak gerekl. Acaba devlette ameliyat olan varmı. Omuzlar ağrıyor artık. Tek çare göğüs amelıyatı bence