Deletedmom_9857 Can anneler nodül ameliyatlı geçiren var mı annem bugün kontrole gitmişti doktoru ameliyat olman gerekir demiş zor mu bilen anneler yardımcı olabilir mi 🌸
Deletedmom143 Deletedmom_9857 benim annemin de akciğerinde nodül çıktı sizin hangi bölgede? Cuma günü sonuçları bekliyoruz
Sakura-chan Deletedmom_9857 ses telleriyse eğer kolay sadece 1 hafta kadar mı ne konuşmaması lazım ameliyattan sonra
Harika3535 Deletedmom_9857 çok geçmiş olsun ses tellerim çok kısılıyordu olmuştum doktorum çok başarılıydı sağolsun 2 sene oldu mis gibi seslerim hep kısılır ağrırdı 1 hafta sürdü konuşmadım hafif şeyler yedim sulu gıdalar hiç bir zorluğu yok canım
Minikprensannesi Harika3535 amelyat yerinde sonra şişllik oldumu bir hafta once oldum amelyat yerı şişti benim kesılen yer
akillibidikcgty Deletedmom_9857 benimde annemin boyun kısmında vardı ama üzerinde durmadı , tekrar dr a gidecek bakalım ne diyecek dr
Tutibar Bende oldum hatta hamileyken çok çok zor değil evet şişlik tabiki oluyo 1 hafta 10 gün de ağrı oluyo ama çabuk toparlıyor
zumraylc Deletedmom_9857 annenız amelıyat oldumu benımde olmam laxım ama bebegım bar korkuyrm 1 yasında
Deletedmom_9857 zumraylc oldu canım bir sene oldu hiç bir sıkıntı yaşamadı çok şükür 3 gün yattı çıktı hastaneden sonrası da rahat geçti yanında kalmıştım ordan biliyorum canım