HKyhn Esradnmeez1 bana normal geldi ama herzamankinden koyu geldiyse size sııvı alımı az olmuş olabilir
Yagizinannesi52 Esradnmeez1 Bence de normal benim oğlumda da oluyordu arada renk değişikliği .Az birşey su verirsen bişey olmaz.Bu havada onların da ağzı kurur
Esradnmeez1 HKyhn evet her zamankinden koyu geldi bana.. 3 aylık bebeğim sadece anne sütü işe besleniyor su veremiyorum diye biliyorum henüz vermeli miyim doktorumuza da sormadım 🤷🏼♀️
Esradnmeez1 Yagizinannesi52 Tamam teşekkür ederim ☺️ emmesi de azaldı onu da havanın çok sıcak oluşuna bağlıyorum zaten bunalıyor sanırım 🥹
Yagizinannesi52 Esradnmeez1 Ya emme düzeni benim oğlumda da çok değişikti.Bazen uzun uzun emer bazen ağzına alır bırakırdı 2 dakika .Ama öylede böylede büyüyorlar ☺️
Esradnmeez1 Yagizinannesi52 Ah ah ilk bebeğim ve ailem tarafından sürekli yargılanıyorum çok pimpiriklisin diye 😅 ne yapim elimde değil bi günü bi gününü tutmuyor bende endişeleniyorum haliyle 🤷🏼♀️
Yagizinannesi52 Esradnmeez1 Yaa 😄 Bizimkilerde çocuk emmedigi zaman hemen mamayı getirirlerdi yanıma 😄 Ama zorda olsa alistirdim
Esradnmeez1 Yagizinannesi52 Deneyimliyoruz böyle böyle alışacağız sanırım zor olacak ama yapacak bi şey yok 😂
Haffuse Bezin ic astarinin renkli olma sacmaligi😑 Ben anlamadim ama insaAllah bi aikinti yoktur🥰 Cok gecmis olsun