Mavisu34 Kızlar cinsiyetleri kaçıncı hafta da öğrendiniz ? Kız olunca tatlı erkek olunca ekşi mi oluyor ? Nette kızda tatlı çok aşerilir diyor. Birde Çin takvimi doğru çıkan var mı ??
Emir_mom Mavisu34 12.haftada tahmin yapmıştı doktor 16.haftada net olarak cinsiyeti öğrendik.Tatli ekşi olayına pek inanmıyorum ben hep ekşi şeyler yedim ama bebeğim erkek 🤷🏼♀️ Çin takvimine gelince doğru çıkmıştı 😊
Deletedmom_22 Mavisu34 oğlumu 16 haftada net öğrendim . 13de muhtemelen erkek diyordu doktor. 16 da kesinleşmişti ve evet ekşi ,tuzlu daha çok yiyordum tatlıya göre
limonkolonyasi Mavisu34 bence alakası yok kızım ama 9 ay boyunca tatli yiyemedim aşırı midemi bulandırıyordu tam tersi canm hep eksi şeyler istiyordu
Minzilikuymak61 Mavisu34 cin takvimini annem bakmisti bana oglum icin dogru cikmisti aynisini kuzenim icin baktik oda dogru simdi 2 aylik hamileyim baktim kiz kozukuyor bekliyoruz, bakalim dogrumu diye😄😄
Eslemmoms Mavisu34 ben 10 haftalık olana kadar ekşi yedim sonra tatlı yemeye başlamıştım sonuç kız 🤭🤭16.haftada öğrendik daha erkende öğrenilebilir ama kesin sonuç vermiyor diye bize drumuz 16.haftada söyledi Çin takvimi doğru çıkmıştı bende
Mavisu34 Eslemmoms Çin takviminde en son son regl olduğumuz tarih geçerli demi yani en son reglin ilk günü baz alınıyor ?