Miniminnakbebe Sağlık ocağı vegaferon verdi 2 gün deneme amaçlı 2 damla verdim 2 gündür de kilosuna göre verdim ama araştırınca içeriğinin temiz olmadığı dişleri çürütebildiği vs yazıyor temiz içerikli demir takviyesi ne kullanıyorsunuz? 😊
Lavad Miniminnakbebe ocean kullanıyoruz severek içiyor hatta görünce cok heyecanlanıyor :))) kabız yapmadı değerleride iyi cıktı şükür
Yaduuu Miniminnakbebe newvit diye bir demir damlası verdi Dr . İçeriği en temiz buymuşta sanki demiri alıp yaliyorsun öyle bir demir tadı 😔 her verdiğimde kustu kızım. Şimdi ocean a geçtik. 0.5 ml kullanıyorum.
Miniminnakbebe Lavad rengi kırmızı mı onun da? Bir de damla sayısı neye göre oluyor yine kiloya göre mi
Miniminnakbebe nur_karademir66 d3 olarak ocean kullanıyorum zaten ben demiri sordum onu da mı ocean kullanıyorsunuz 😊
Miniminnakbebe 1kucuk_ask ona da bir bakayım sağolun. Siz kendiniz mi karar verdiniz yoksa doktor önerisi mi?
Miniminnakbebe Lavad sağolun bir de bir şişe ne akdar gidiyoe acaba alırsam ona göre sipariş edicem de 😊
Lavad Miniminnakbebe ölçeginize baglı bize 2 aydan fazla gitti ama arada tabi sağlık sorunları olmustu ara verdigim günler olmusru doktor önerisi ile
Tilbeglr Bizde hem ocean d3 hem de ocean microfer 30 ml olandan kullanıyoruz kan ilacı olarak. Rengi beyaz içeriği de temiz dişlere zarar vermiyor. Tadında demir de yok hatta lezettli bile 😊 kilo başına 1 damla olarak veriliyor doktorumuz öyle önerdi 😊
Elifinannesiiiiiiiiii Miniminnakbebe diğer kan ilaçları emzirmeden 2 saat önce 1 saat sonra falan yan etkileri var. Bu yeni nesil yan etkisi yok beslenirken verebiliyoruz güvenle kullanıyoruz
Miniminnakbebe Yaduuu benim oğlum da vegaferondan sonra bugüm hep kustu bütün ilacı çıakrdı sandı hep kırmızılıydı acaba ondan mk kusuyorlar 🤔 ben de ocean sipariş ettim mamaya süte falan katılıyor mu acaba
Yaduuu Miniminnakbebe ne zaman ilacı versem ögürerek kustu. Ama aynı anda ilacı ağzına alır almaz kustu. Oceanin tadı güzel bunda kusma olmadı. Deneyim bir eğer yine kusarsa yemeğine ekleye bilirsiniz. Emilimini azaltıyor diye süt ile verilmiyor Demir ilacı ama yemeğine karıştırabilirsiniz. Eğer ocean da yaramazsa birde sidefer deneyin demisti doktor . Onuda deneyebilirsiniz.
Miniminnakbebe Yaduuu aa doğru o detayı unutmuşum. Sanmıyorum sevmeyeceğini bu demir ilacını bile baya garipsedi ona rağmen her uzattığımda ağzını açıyor deli😂 bakalım ocean gelsin ona geçeceğim ben de 😊