2mom YigtnAnnesi Uyku gelince yırtıyor ortalığı. Sürekli kucakta bakınmak istiyor. Salya akıyor deli gibi. Valla bu ay atağı korkutuyor beni, tam uyku düzeni kurdum bozulsun istemiyorum. Sizin bebeğiniz dönmeye başladı mı? Epey egzersiz yapıyoruz yan dönüyor canı isterse, ama sürekli değil.
babyackgz YigtnAnnesi 4.5 aylık hep kucak istiyor salya olayı bu ara arttı uykuya geçişte biraz zorlanıyoruz
Elisa34 YigtnAnnesi bizde 4.5 aylıgız eli hep agzında ne bulsa agzına goturuyo salyası da akıyo ara ara krizleri var eskiye oranla azaldı
Aselbala YigtnAnnesi 4 ay 3 günlüğü bizim salyalarımiz az az 2,5 aylıkken başlayıp 3. Ayda müthiş arttı şimdi sular seller gibi ve muhteşem damakları kaşınıyor dün 4 aylık aşımızı olduk Dündar beridir kendi kendine bağırıyor ağlamak yok ama düne kadar iyiydik huysuzluk yaptı biraz bakalım aşıdan mi yoksa ayıyla mi alakalı zaman geçtikçe anlayacağız💞
aygun20 4ay 14 günlük sürekli eli ağzında parmaklarınını ağzından çıkarıp bakıyorum parmağı kıpkırmızı salya az sayılır uyku düzeni evde eskisi gibi ama dışardaysak uyuyamıyorsa yıkıyor ortalığı ha bide artık eskisi gibi mama içmiyor sürekli diliyle itiyor biberonu
guzelbirgun 4ay 3 günlük.. sular seller gibi salya akıtıyor,sürekli kucak istiyor, yatırınca yalnız kalınca bağırıyor, zaten uyumazdı artık hiç uyumuyor😅😅 4. Ay eğlenceli geçecek anlaşılan.. hunili resim eklerim😂
Aselbala guzelbirgun 1 Şubat mı doğum tarihi 💞 bizimde aynı yalnız kalınca bağırmaya başlıyor ama yanında biri olsa bile beni uzun süre göremediginde de ağlıyor yani uzun süre dediğim 3-5 dakika ,🤣
YigtnAnnesi Aselbala kız bizde yarın olacağız kaç kilosu seninkinin bide ateş felan yaptimi ateş düşürücü verdinmi
guzelbirgun Evet 1 Şubat, tıpkı tarif ettiğiniz gibi, yanındayken de aktif olarak iletişimde ve oyunda olmamızı istiyor, bizim de aşılar çarşamba günüydü 2 gün huzursuzluk yaptı
guzelbirgun Kendi kendilerine bağırmaları çok komik, önceden bıraktığım yerde sakin durabiliyordu:) arabada da sakindi, şimdi arabada da bağırıyor😅😅
Haffuse Uykusu zatrn azdi, iki gundur uyku gerilemesi ve uykusuzlikla gelen huysuzluk… su an uyutmaya calisiyorum… Yavrum diyorum bak yasitlarin coktan uyuduuu,ama dinlemiyor😪