Bskara_ Allah aşkına sabrım kalmadı habire mız mız bişeylerle oylanması en fazla 1 dakika ya önceden böyle değildi çocuk atakdan sonra 360 derece değişti. İnatçı, mız mız bir tuhaf oldu. Sizinkiler ne durumda?
Ayse252125 Bskara_ ayy benim oğlum da 8 ay 26 günlük eskiden böyle değildi 20 gündür bir dakika bensiz durmuyor mız mız çok yoruldum yaa
Yumut Bskara_ diş çıkarıyorlar bide bilinçlendiler ondan benimkide öyle dişi çıktı bitane rahatladı biraz 😁
busra9191 Bskara_ biz daha gelmemişiz o haftaya canım ay ne atakları bitiyor ne dişleri ben anlamadım gitti😂
Bskara_ Ayse252125 al benden de o kadar bu sefer kızıyorum üzülüyorum oturuyorum ağlıyorum delirmek üzereyim
Ayse252125 Bskara_ evet bende öyle kızdım ağladım ama artık kızmamak için kendime söz verdim ve inan biraz düzeldi
Zyneepemree Bskara_ 8 ay 10 günlük oğlum 1 aydır gündüz uykusu yok 4 gün önce diş çıkardı ikisi bir geldi 2 gecedir gece uykusunda ııı ııı sesler çıkarıyor ek gıda desek yok sürekli ağlıyor sabahtan akşama kadar kucakta kimseye gitmiyor huzursuz valla cıldırmama ramak kalı