Sevnur_a Bebeğim 4 aylik oldu.Disleri kaşınmaya bagirmaya ağlama krizlerine başladı.Siz bu donemi nasıl atlattınız??
[silindi] Sevnur_a 4 ay 20 günlük kızım 4. Aya girdi gireli uyku gerilemesi ağlama krizleri salya akması başladı sağ salim şu evreleri atlasaydık
Haffuse Biz de 4 ayimiza yeni girdik… Uyku gerilemesi, uykusuzluka dehset bi huzursuzluk… Ama dis belirtisi yok henuz cok sukur… Ala ayakta, ben uyurum da o uyumaz valla😅
Ozgemre 3,5 aylığız bizde korku dolu bekliyorum oğlum kolik daha yeni rahatladık derken atak geliyor 🥳
symtpl Meme reddi yaşadınız mı bu dönemde. Benimki 2 gündür meme verdiğim an krizlerde asla istemiyor
symtpl Sevnur_a ben emziriyorum günde bi kezde gece uykusuna yatırmadan mama veriyordum ama 2 gündür beni istemiyor zorla kandırarak biraz emziriyorum çok zor bi durum ya
Zyneepemree Sevnur_a doğduğundan beri aynı huzursuzluk gidiyor 8 ay 10 günlük oğlum 4 gün önce iki dişi çıkmaya başladı üstüne onun huzursuzluğu var ek gıda reddi var sürekli ağlama anneye bağlılık cabası büyüdükçe düzelir diyorlar ama hala düzelecek diye bekliyorum bide gündüz uykuları yarımşar saatten 1 saat ahh analık hayatta baba olmak varmış