ozomom 3 ay 10 günlük kızım var, bu akşam üstü aç olmasına rağmen sürekli kendini memeden attı, en son ağlamaya başladı bi emiyor bi ağlıyor bu meme reddi mi oluyor acaba 😢
Deletedmom_54 ozomom aynı sorun bende de var. Annem süt sıcak havalarda sıcak bebek memede bunalıyor falan dedi ama bilemedim
ozomom Shewolff elleri de sürekli ağzında ama olabilir mi acaba bazen neredeyse on parmağını sokacak sığsa ağzına yani 😅 kaşınıyor mu acaba
Shewolff ozomom ellerini refleks olarak da emiyor olabilir 🥰 bi sıkıntısı mutlaka vardır zorlamayın. Zorlamak asıl redde sebep olur ❤️ Benim de bebeğim son bi kaç gündür böyle hiç zorlamıyorum acıkınca tutacak başka türlü de mama verilecek seçenek yok 😂
Yaprakan ozomom sanmam benimde o dönem olmuştu doktorumuza sorduğumuzda bu dönemlerde normal demişti.
ozomom Yaprakan teşekkür ederim bana da ebe bu ay meme reddi olabilir dedi bugün de böyle olunca endişe bastı birden
Bluesmommy Bizde de oldu uykuluyken ve ayakta emzirmek işe yarıyor. Hiç almazsa pilates topunda zıplayarak emziriyorum ben. Belim çok ağrıyor ama en azından böyle emiyor. Geçici bir dönemmiş stres yapmadan bebeği de zorlamadan emzirebildiğimiz kadar emzirmemiz gerekiyor.
Yaprakan Bluesmommy ya bana o dönemleri hatırlattınız. Ayakta emzirince veya zıplatınca emerdi benim oğlumda herkes acırdı halime hep öyle emecek zannederdim. Sonradan o kadar bağlanıyorlar ki memeye o zor zamanlar unutuluyormuş bile 🙈
Renasumut Bluesmommy benimde bebeğim 3 ay 3 günlük o da aynen emmiyor aglıyor memeeyw gelince bende bugün zorladım cok kötü kustu cok üzüldüm demek ki normalmis bu ayda içmemesi
basaksahinx ozomom 4. Ay atağı oluyor yenidoğanlıktan çıkarken çok oluyormuş böyle şeyler etraftan son duyuyor bi kaç hafta sürer sabırlı olmak lazom
Yaprakan Bluesmommy çok iyi anlıyorum sizi zor bir sönem ama sonrasında bağımlı oluyorlar gerçekten nasıl koparırım ilerde diye şimdiden düşünüyorum 😁 inşallah sizinde öyle olacaktır.
Denizanasi92 ozomom aynı durumdayız 3 ay 15 günlük bence dönemsel bi sorun atak haftasında basladı azaldı ama hala bazen emmiyor. Kilo alımı bile yavaşladı :(