Artizneararlabazarda Toprak2509 her yerde yapmamak lazım gercekten kötü görünüyor deri sinsiyah kalıyor
Yagmuurr Toprak2509 Su mu vurdunuz önce akıcak sonra tutuyor.Ben yaptırdığıma 2 gün su vurma dediler bi kaç gün sonra sanki hiç yaptırmamış gibiydi eski haline döndü sonra oturdu yavaş yavaş
Arc1993 Toprak2509 Ocak ayında yaptırdım. 3-4 gün su değmiycek. 10 gün de sıcak su değmemeli. Vazelinle nemlendircektiniz. Rengi tabiki açılıyor o eski koyuluk olmuyor boya deriye işledikçe. Oturuyor. Öyle kabul kabuk da kalmaması lazım . Dilan polatın bir şubesine yaptırdım aşırı memnunum
Mommy_Bird Nemlendirmeniz lazımdı sürekli ilk 3 gün saatt başı sonra sabah akşam krem sürmeniz gerekiyordu kabuklar atana kadar
Toprak2509 Yagmuurr hyr ilk 3 gün hiç yıkamadım krem de sürmedim. Somra nemlendrdim. Ne olduysa 3 günden sonra oldu. Suyla temas edince direk derimle birlikte boyalar gitti
Mommy_Bird Toprak2509 bana ilk 3 gün saat başı sürmem gerektiğini söyledi yapan bayan sonrasında 1 hafta yine devam ettim ve olduğu gibi duruyor sık atış istedim birde şu an gayet güzel yaptırdığınız yerde sıkıntı var sizin anlaşılan
Jerfi Bende yaptırdım mart ayinda,ankara da. Ilk 3 gun sadece bebek sampuaniyla yikadim yuzumu ve 3 gun vazelin surdum. Tas gibi duruyor.. siz kime yaptırdınız?
Toprak2509 Jerfi zum kuaföre yaptırdım. Çay yolundaki berbat yapıyor zaten ondam hiç memnun kalmadım. Sonra başkasını almışlar işe o yaptı. Bana ilk 3 gün su değmesin. Krem sürme. 3 günden sonra hindistancevizi yağı sür dedi. Şimdi pul pul dökülüyor. Siz nereye yaptırdınız ankarada
Toprak2509 Arc1993 ne bileyim bişeyler düşüyor ama anlamdım boya var mı uok mu allta bakıyorum ama göremiyorum bişey. Sizde hiç düşen deri filan olmadı mı yani İlki tamamen akmıştı zayen. Aynı yerde başka biri yapmıştı
Jerfi Toprak2509 Dilek Geredelioglu’nu ve MakeupZone tavsiye ediyorum. Bu iki yer de cok guzel yapıyor, rotus yaptirin ya da gorusmeye gidin. Yeterli zaman doldugunda bir rotusla hemen hallederler.
Arc1993 Toprak2509 vazelin sürdükçe minik minik şeyler geliyordu parmağıma ama öyle büyük kabuk şeklinde değil. Yani nemlendirme amacı kabuk olmaması diye biliyorum
Toprak2509 Arc1993 aynen öyle bnm olmuş demekki. Boya açılır filan diyorlar bana bnm bildiğin gitti. Ama bana cildiniz yağlı oldugu için boya tutmaz dedi.
Jerfi Toprak2509 Tabiki yapiyorlar,ucreti olur ama. Ozellikle makeup zone serpil hanim bununla baya meshur. Instagram dan inceleyin..
Arc1993 Toprak2509 kaç gün oldu? Yani belki gözünüz alışmıştır. Eski fotolarınızla karşılaştırın derim😀