Artizneararlabazarda Anam agladı devamlı aglamalar meme ,ek gıda reddi bu zamana kadar olan en uuzn ve en sancılı olanı 8. Ay diyebilirim dişimizde yok hala 8 aylık anneler sizlerde durum nasıl çıldıracum ben
papatyaannee Artizneararlabazarda sekiz buçuk aylık 2 gündür kesinlikle ağzını açmıyor ek gıdayı bir anda bıraktı. Hasta şu an ben o yüzden yemiyor herhalde dedim atakla mı alakalı acaba
Artizneararlabazarda Ayca009 5 gün kalmış atak haftamızın bitmesine ama bitecek gibi görünmüyor gecmiş plsn size de
Artizneararlabazarda Nehirin_annesiiii ya gecede aynı normalde sabaha kadar uyuyan kız dört dönüyor 😂
Nehirin_annesiiii Artizneararlabazarda ayy valla kız benimkide ya ben de bşr tek benim kız öyle sanıyordum ya bide çok mızmız hiç bişey beğenmez oyuncsklardsn hemen sıkılıp atar
Artizneararlabazarda papatyaannee evet olabilir bizde aynıyydıl Google dan hesaplayın net bilgi veriyor kidds ccouk bölümünde de yazar
Artizneararlabazarda Nehirin_annesiiii aynı gervekten ne veriyorsam atıyor sınırli devamlı insallah az kaldı gecer
Artizneararlabazarda Nehirin_annesiiii aynı gervekten ne veriyorsam atıyor sınırli devamlı insallah az kaldı gecer
papatyaannee Artizneararlabazarda atak bitmesine 7 gün kaldığı yazıyor bizde de ben ek gıda reddini yaşıyorum ama ataktan olduğunu düşünmemişim inşallah atak bitince yer