Derindoruk Kızlar fikrnize ihtiycm varrr sağlık ocagndan arıyorlar kan sayımı için kan alacaklar ama bebeklerde zor bulunuyomus damar:( heryerden deniyolar içim el vermiyo nasıl yapcsm nasıl yaptırcm yaptırmak zorunlu mu?
ArasinnAnnesi Derindoruk sağlık ocağında almaması lazım ebenin hastanede alınıp sonuç istiyor olması lazım bende öyle yapmıştım oğlumun özelden sonucu alıp ebemize gostermistim
Deletedmom113 Derindoruk canim baska yerde de cektirebilirsin aorun degil onlar kan degeri.iyiyse kesilsin diye bakiliyor bizdende istendi bizd3 kendi doktorumuzda yaptirdik yenidoğan bolumunden kan aldirdim ben hemen yapilip verdik
Cennetinsusu Derindoruk Size tavsiyem hastanede yaptırın. Biz öyle yaptırdık. Ağlıyor biraz ama damarı ilk denemede buldular.
Wyz Derindoruk kizimin damari cok zor bulunuyo bildigim icin acibademde yaptirdim tahlillerini ama yine damari bulunamadı kac yerden deenediler cocuk aglamaktan bayilacakti artik en sonunda alindi ama mahvolduk resmen ama kolay olanlarda oluyo kani alan kisinin tecrubesin3 bagli
Gokcehanim Hastanede yaptirdik damari kolayca buldular.Mutlaka yaptirin bizim b12 miz dusukmus yaptirmasam bilemezdik