Smyy61 İkinci pansumana gittik bugun parmakları ciğer gbi derilerini soyumuslar iyilesicek diyin bana lütfen kendimi çok kötü hissediyorum gecer mi bu yara sadece tırnakları kalmış dedi hemşire eli hep havada kalmalymıs kan dolasımı yüznden morarır dedi dahada kötü oldum Allahm nasıl anneyim ben yarabbim nasl yaptım bu hatayı yaa😪😪😪
Zeynephatice Smyy61 geçmiş olsun benim kızımda 1 yaşındayken 2 el avuç içleri yanmıştı kıpkırmızı et çıkmıştı ortaya pansumanla temiz tutmakla zamanla geçti(bide bize sorun ama)onların derileri bizimki gibi değil çabucak toparlıyorlar merak etmeyin
DevrimciAnne Smyy61 çok geçmiş olsun başıma gelmedi Allah korusun ama kuzenimin kızının bacağı yanmıştı baya kötü düzenli pansuman yapıldı iz bile kalmadı ve 5-6 yaşlarındaydı sizin nasıl yandı ki Geçmiş olsun 💐
QueenOfDisaster Smyy61 geçmiş olsun öncelikle. Benimde bebegimjn eline 10 gun önce çay döküldü maalesef yandi hep doktora götürdük hemen krem verdiler uc tane onu sürdüm birde agrisi icin dolven verdiler cok şükür iyilesti bile hep kabuk tuttu soyuldu tamamen inşaallah sizin bebisinizin de hemen geçer kendinizi suçlamayın sizde istemezdiniz böyle olmasini . Zaten bebek oldugu icin hem iyileşiyor benim oglumun on gün içinde kurudu soyuldu gecti çok şükür
Tosbikkkk Smyy61 cnm kaç aylık bebeğin sadece kahveye değmeyle sadece tırnak kalmaz korkutmuşlar seni ya
Hibou Benim kızımda sobaya değdirmişti elini avuç ve bilek kısmını, bir hafta hergün pansumana gittik sonra malzemeleri alıp ben yaptım 20 güne falan geçmişti bileğinde oz kaldı. Geçiyor bebekler dayanıklı merak etmeyin çok geçmiş olsun
Smyy61 Hibou tesekkür ederim bzmde 4 parmagm uc ksımlardan ama çok kötü gercekten vicdanm çok kötü 🤦♀️
beyazgulll @"Smyy61 benim kuzenim 3 yaşındayken pişmis sos tenceresinin içine düştü aynı anda heryeri suya tutulup doktora gittiler vücudunu kıyafetleri kurtarmış fazla yanmamis ama elleri yanmıştı derileri soyulmuş yenilenmesi için doktor çıplak yatırın falan demiş şimdi ergen yaşta biraz ellerinde buruşukluk kaldı zor günler ama geçer inşallah geçmiş olsun
Smyy61 DevrimciAnne nescafenn içine soktu parmaklarnı malesf su topladı onuda patlatp soydular pansuman yapıp sardılar
Smyy61 QueenOfDisaster 4.gün bzmde gercekten çok zor bir durum rabbm vermesn kimsenin basına insallah tez zamanda benmde oğlum iyileşir sizede gecmiş olsun çok🙏
Tosbikkkk Smyy61 kuzum doktor ne zamana düzelme olur dedi bide kaç saniye kaldı tahminen sıcak suda Bi kaç saniyemi
Berkininannesiiii Smyy61 canım abimin bacağı yanmıştı bi komşu elmanin suyu sıkın dedi öyle yaptık gectu