Winnithepooh 2cocukannesi__ bende niyet ediyorum ama almaya çekiniyorum bal dışında vermek istyorum nerden güvenip alayım bilmiyorum bilen vardır inş
Deletedmom_11 2cocukannesi__ biz kullanıyoruz ama bunu aldgımza çok pişmanmış Çünkü fazla acı eğriçayırın kullandık kutu kutu bitirdik hiç sıkıntı olmadı gayet güzel suya karıştırılıp içiliyor ama beeo çok kötü
Deletedmom_11 2cocukannesi__ aceleyle yazınca anlatamamışm tam olarak kusura bakmayın 🤭🤦🏻♀️✋🏻 Beeo nun propolis’ini kullanıyoruz. Ama. Memnun değiliz çünkü çok acı. Eğriçayır’ınkini çok fazla kullandık gayet güzeldi. 🙏🏻
Deletedmom_11 2cocukannesi__ bebelere verilmez zatenn 6 aylık bizmkide 🤭 intrnetten sipariş etmiştik. Beeo nun kendi sitesinden. Ama alacaksanız Eğriçayırınkini alın. Onu kullandıgm zamanlarda çok daha dinç hissediyodum. Hiçte grip falan olmadık o dönemde
Vlns 2cocukannesi__ benim kızım yiyor evet bi acımsı tadı var doğru. Normal baldan veriyorum bazen ama o şişeyi görünce , Arılı baldan istiyorum diyor. Şişesinde arı resmî olduğu için öyle diyor