EsrAlp Merhaba anneler bunu yeni öğrendim devam sütünden yoğurt yapılıyormuş oğlum 4 ay 20günlük denemek istiyorum yapan varmı
Eceock EsrAlp yaa bunu bende duydum. Bir tanidik demisti. Kizi hic yogurt yemiyomus. Mamasindan yogurt mayalamis oyle yediiryormus. Ayni yogurt gb mayaliyorsun demisti. Ama hic cesaret edemedim ben
incim55 EsrAlp çoğu defa yaptım 50 cc suya iki ölçek mama koydum suyu kaynayıp parmağımın 8 saniye içinde dayanabileceği duruma gelene kadar bekleyebildiğimde yoğurtla mayaladım tadı çok çok güzel bazen bende yedim çünkü tatlı oluyor 😉
EsrAlp mustafam4906 elimde mama var 0-6 ay oğlum da 4 ay 20 günlük daha açmadım bile mamayı bir denemek istedim
EsrAlp Eceock yaa YouTube den de izledim Gayette güzel yaptı kadınlar valla bende denemek istiyorum ama benim de cesaretim yok 🥴
EsrAlp incim55 peki 4 ay 20 günlük bebeğe versem sıkıntı olur mu birde hazır yoğurt ile mayalasam olur mu
incim55 EsrAlp bence erken ama tercih meselesi ama verecekseniz ev yoğurdundansa mamadan yapılan yoğurt daha mantıklı küçük aylarda özellikle çünkü inek sütü ağır geliyor bebeklere biraz bende hazır yoğurttan mayaladım sorun olmuyor
kiliclar [bilinmeyen] ben aptamilin devam sütünden mayalamıştım canım çokda güzel oluyor kızımda çok rahat alıştı böylece yoğurtda
incim55 EsrAlp afiyet olsun çok seviyorlar benim kızım mamadan yapılanı daha çok seviyor gerçek yoğurt veriyorum artık 9 aylık ama
Bulin Büyük kızımda doktor tavsiyesi ile mamadan mayalıyordum ama hiç yemedi. Gerçi benim kızım hiçbir şey yemiyordu 9 yaşında hala aynı😀