Gnyarknnn Kızlar merhaba tayinimiz aydın cktı ilce belli degl olurda merkez olursa lojman nasıl oturan yada tanıdıgı oturan varmı acaba
Duru26 Gnyarknnn merhaba ben aydında oturuyorum lojman konusunda yardımcı olamam ama sormak istediğiniz başka bisey olursa yardımcı olurum
Avbrc Gnyarknnn benim bildiğim lojman merkezde değil. İnciliova diye bir ilçesi var orada. Ama incirliova merkeze çok yakın 10 km ve benim gördüğüm kadarıyla büyükçe bir ilanda lojmanlar ev kiralarının çok yüksek olduğu aydın için düşünülebilir
Gnyarknnn Duru26 Teşekkür ederim gtcegimz ilçe acıklancak bu hfta netrsi şuan belli degl o zmn yazarm siz nerde oturuyosunz acaba 🙂
aylizinannesiii Duru26 Gnyarknnn kızlar bizde Aydın’a geleceğiz ama ilçe açıklanmadı daha açıklanınca takiplessek destek oluruz birbirimize lojman buluruz belkii komşu oluruz ya ♥️♥️
Duru26 Nurahsen09 canım o şekilde bildiğim yok ben merkezdeyim efeler ilçesi efeler mahallesinde ilçe olarak belli mi sizin
Bisusbesalak aylizinannesiii bziimde açıklanmadi daha ya heryer açıklandı Mardin Hakkari Bitlis Siirt Bingöl hepsi Diyarbakır kaldı .
NurayLinaa aylizinannesiii valla ya bize de bi bok kalmıcak kalanlar hep ya eski ya da çok pahalı olur kesin