1289 71cm bebek yürüteç almak istiyorum boyuna uygun ve bir süre kullanabilecegim sağlam tavsiyede bulunabilir misiniz ? Örümcek yuruteci ne sıklıkta kullandınız yorum alabilir miyim
kirmizibalikgolde 1289 https://www.hepsiburada.com/babyhope-213-star-yrte-pembe-p-HBV00000RGCX1?magaza=AnneBebe&url_src=and-product-detail bizimki bu çok memnun kaldık şimdi 9 aylık binmiyor tabi
Sldmrt 1289 8 ayından sonra sadwce 11 ayına kadar günde yarım saat kullandım ben normal bi oyuncakçıdan almıştım markasına bakmadım açıkçası ama baby plusun örümcekleri güzel yürüme qrkadaşı olarakta fisher priceın kini almıştım
elif_avc19 1289 kademeli olanlardan alabilirsiniz 6.ayında bindirmeye başladım kısa sürelerle 8.ayında emeklemeye başladı örümcekte alırken benim tavsiyem çok pahalı bu müzikli falan almayın uygun fiyata kademeli olan işinizi görür bence
elif_avc19 1289 e bebekte taşpınar marka 189 tl şuan internet sitesinde yok ondan kullandık zaten çok binmedi
1289 Benim bebeğimde yeni dokuz aylık oldu emeklemiuor daha o yüzden almak istiyorum yürümesine yardımcı olur diye
kirmizibalikgolde 1289 emekliyor ondan binmek istemiyor. 6 aydan 7 buçuğa kadar bindi . ama çok iyi oyalıyor.
elif_avc19 1289 bizim kullandığımız üç kademeliydi e bebekten almıştık en alçakta kullandık ilk zamanlar oturur pozisyonda biniyordu sonra dikilmeye başladı bi süre sonra zaten çok binemedik kademe yükseltmedim o yüzden