melikeeomeer Oğlum çişini veya kakasını yaptığında bezini değiştirmemi istiyor yani kısacası rahatsız oluyor ve eliyle bezini sıkıyor çıkartmaya çalışıyor bende acaba tuvalet eğitimine başlasam mı diye düşündüm nasıl yapmalıyım hiç bir fikrim yok nerden başlıycam yola bana biraz bilgi verebilir misiniz ?☺️☺️
Dilaraaaaaaa melikeeomeer Yani çocuğun kendini hazır hissetmesi gerekiyor bence önce büyük oğlum 17 aylikti alıştırdım ortancam 20 aylık falandı alıştırdım küçüğüm de daha 1 yaş 24 günlük bakalım o ne zaman olcak
Aliasaf_emel melikeeomeer aynısı birebir bizde de var bi kaç gün tarif ede ede yaptirmaya çalıştık tuvalette kesinlikle yapmadı evin orta yerine çok güzel yaptı ve bunu böyle devam ettirdi bende bıraktım teklif etmedim zorlamadm üzerine düşeceğim zamanında biraz daha dilleneceği bi zaman olrak düşündüm kendimce çünkü ne zaman ne yaptığını anlamıyorum cekistirmeleri dışında
kelebek21 Bizimki de 15 aylık , çişe götürünce tuvalete falan yapıyor ama gelince söylemiyor hareketlerinden anlıyorum , tuvalete tutuyorum yapıyor. Nasıl başlayacam başlasammı bilemiyorum