Minnokkunannesi Kızlar tayin sebebiyle taşınacağız.Hurçlara koyayım dedim yorganları yastıkları lkışlıkları falan. Taşınmada ve yerleşmede pratik olur. Vakumlu hurç daha mı mantıklı. Açınca bozuluyor mu yastıkları falan yapısı
akidesekerii Minnokkunannesi Annem a101′den almış paketten 3 tane çıkıyor ne hikmetse üçünü de denedim hava kaçırıyor. Ben mi yapamadım bilmiyorum yoksa çok güzel içine elyaf Yorgan yastık koymuştum epey yer tasarrufu olacaktı ilk vakumlanip incecik oluyor. Belki daha kaliteli olanları vardır.
Noname21 Minnokkunannesi ben migrostan aldık kızımın küçülen kıyafetlerini yorgan yastık battaniye falan koydum yapısında bir bozulma olmadı
Bebikobilge Minnokkunannesi vakum yapınca baya ağırlaşıyor eşyalar ama daha mantıklı yer kaplamaz. Yastıklar falan bozulmaz kirişma uzun süre durursa olabilir ama kilifsiz koyun yorganı yastığı. vakumlu hurc kullanyrm çok memnunum
Hale3400 Minnokkunannesi taşınırken kullanmayın sakın bir yere takılsa anında patlıyor ancak vakumlu hurca koyacaksanız da hurcu çarşaf ile sarın bantlayın zarar görmesin
Mihran_yasemin Minnokkunannesi bizde tayinciyiz taşıncaz ben çoğu eşyamı toparladım vakumluya hiç koymadım yırtıldı çünkü denemiştim yastık yorgan vs. Bez hurca koydum kıyafetlerin hepsinide koliye koydum daha mantıklı oluyor
NurdanAltunn Minnokkunannesi iyisini bulursanız çok kurtarıcı oluyor. Yorgan yatak kışlık eşya. Yerden aşırı tasarruf ediyorsunuz. Alışveriş sitelerinde yorumlarına bakarak alın kullanıco yorumları hayat kurtarır.