Hayatiseyretmeyegelmisim Papatya2636 emziği kuvvet ile tutuyorlar damaklarında ağızlarından aniden çekilince damak maalesef düşüyor dikkat etmek lazım
Papatya2636 Hayatiseyretmeyegelmisim of ya hiç bilmiyordum cidden dün çok kuvvetli tuttu bende emzirmek için birden çektim damağını kendim kaldırsam düzelirmi
Hayatiseyretmeyegelmisim Papatya2636 baş parmağınızı koyarak yukarı kaldırın eğer düzelmezse bir doktora danışın ve bundan sonra dikkat edin emziği bırakması için aniden çekmek yerine yavaşça yukarı aşağı hareket ettirirseniz emziği kendileri kolayca bırakıyor
Hayatiseyretmeyegelmisim Papatya2636 baş parmak ile kaldırmayı deneyin sonra tekrar yazın duzelip duzelmedigini 😊 olmadı doktora gidersiniz
Bbilgilii smaktroll benimkinden de nok nok ses geliyor bazen her zaman değil nasıl anlicam düşüp düşmediğini
Hayatiseyretmeyegelmisim smaktroll doktora götür canım onlar daha iyisini bilirler 😊 emzik çekmedim ağzından diyorsun belkide düşmemiştir damagi başka derdi vardır
smaktroll Hayatiseyretmeyegelmisim damakta sorun oldugunu biliyorum çünkü memeyi kavrayamadan tam çekecgi zaman damakdan meme çıkıyor ve emmekte güçlük çekiyor
smaktroll Hayatiseyretmeyegelmisim tüm belirtiler onu gösteriyor çünkü damagıdnan kuvvetli ses geliyor ememiyoe şimdiye kadar yoktu bir haftadır başladı düt emerken kuvetli çekiyor ve meme aniden çıkıyor süt akıyor agzından ve böyle ememiyoe zorluk çekiyor
Guzeloglumm smaktroll evet bende yapamamıştım acıkcası acaba saglık ocağındaki hemsireler falan yapabilir mi bi danıssanız iyi olur
Semaxx smaktroll meme ucunuzu ağzındayken çekersen damak düşmesi olur diyorlar umarım öyle birşey olmamıştır
Semaxx smaktroll bilmiyorum Cnm çocuk doktoruna gidip gösterdin mi belki nettr yazdığı kadar doğru değildir illaki çaresi vardır..
Tuba_2410 smaktroll annemden duymuştum bebek emerken birden memeni çekme damağı düşer diye ama nasıl tedavi oluyor bilmiyorum hiç o yüzden çok dikkat ederim emzirirken bebeğimi
ddm-tekin smaktroll anneannem banyodan sonra baş parmağını damağına yapıştır yukarı kaldır derdi belki faydası olur hiç denemedim ama o yüzden deneyip denememek size kalmış sadece ondan öyle duymuştum 🤷🏼♀️
Deniz344 smaktroll canim eğer meme emdiginde hizlica cekmissen yada o cekmisse evet damak düşmesi oluyor ve memeyi ememez bunu eski kadınlar cok iyi bilir varsa bi tanidigin ona soyle parmağıyla basinca duzeliyor doktorluk bisey degil ama ihmal etme yavrucaga yazik kendinde deneyebilirsin basparmaginla bi hafifce bastir bakalim duzeliyorsa tamamdir
guldor Merhaba, bebeğinizin damagi sonra düzeldi mi kendiliğinden geçti mi ? İnternet’e bakıyorum nisey yok. Sizin 2022 de yazmissiniz bu paylaşımı. Bana da Bi yol gösterin.Allah rızası icin