Busra2326 Kızım 6 aylık, ekmek mayasına alerjisi çıktı ben nasıl ekmek yiyeceğim arkadaşlar kahvaltı ekmeksiz olmuyor maalesef☹️😐
lyl0742 Busra2326 bu sayede diyet yapmış olursunuz biz evde ekmek kullanmıyoruz sabah öğle akşam anca misafir gelirse kahvaltı da bol Yeşillik salatalık domates yumurta omlet şeklinde zaten peynir zeytin doyuyorsunuz ara öğün de bir kahveyle de ilk zamanlar açlığı bastırabilir biraz kuru yemiş atıştırabilirsiniz evladınız herşeyden daha değerli sonuçta
lyl0742 Busra2326 Kızım 6 aylık, ekmek mayasına alerjisi çıktı Yazdığınız için sadece maya ya alerjisi olduğunu düşündüm başka birşey yazmadığınız için sadece sorun ekmek gibi anlaşılıyor diğer yiyemediklerinizi de belirtseydiniz ona göre yorum yapardım ben nerden biliyim
Deb290818 Busra2326 mayasız ekmek yeseniz emşi mayalı? Onda normal maya kullanılmıyor diye biliyorım ya da yufka ekmeklerde
Elifcinargul Busra2326 hamurdan maya yapıyorlar ekşi maya acaba onada alerjisi olur mu? İsterseniz sorun doktora ona göre evde yaparsınız kendinize ekmek, veya kreş falan deneyin bir süre alışmanıza yardımcı olur belki
Busra2326 lyl0742 canım kızımın tavuk yumurta süt ürünleri et ürünleri kereviz domates sogan sarımsak ekmek mayası kuruyemişlere alerjisi var zaten aylardır diyetteyim siz ne diyorsunuz 30 kilo verdim …. Sadece ekmek mayasına da alerjisi cıkınca insan olarak soruyorum ne yiyebilirim ekmek niyetine diye