linamommmmm Kızlar safra kesemde taş var ve ağrının olmaması için bazı şeyler yiyemiyorum dr etten bahsetmedi safrasından taş olup bilen arkadaşlarım et ağrı yapar mı mangal da olucak yağsız yani
Yagmuurr linamommmmm Merhaba benim annemin vardı böyle soğan biber et karışık yediğinde ağrısı oluyordu ama sade yapmıyormuş şimdi sordum
Naciye07 Bendede var mor soğanı sabah aç karnına kaynatıp suyunu içmek kum haline gelip ağrısız düşmesini sağlıyormuş bende yapacağım size de fikir olsun.
Naciye07 linamommmmm ya benimkiler 2 tane ama öyle çok sancılı bir durumum yok . Ara ara dakikalık sıkıntılar oluyor bende demekki ondanmiş diyorum bide mide bulantısı oluyor bende daha çok genelde yağlı şeyler yediğimde
linamommmmm Naciye07 et yediğiniz de bi sıkıntı olmuyor değil mi aradığım cevabı bulamadım kimseden😂😀
Pirayeada linamommmmm valla olun çok rahatlıyor insan ilk başta ağrın çok oluyor ikinci gün duzeliyorsun acillik olurdum hep
linamommmmm Pirayeada peki ameliyat sonrası nasıl yani ameliyat çok uzun sürüyor mu kızım 7 aylık biraz endişeli ve bilgisizim bu konu hakkinda umarım biraz ferahlarım eizin dedikleriniz den sonra🥰
Pirayeada linamommmmm bayilttiklari için anlamıyorsun cnm 45 dakika mi ne sürdü benim ilerlemeden yaptırdık o yüzden kolay geçti iltihap olursa daha zormus 1 gün yatıyorsun sonrası iyi geçti ayaktaydım yalnız gazını iyi çıkarman için bol bol yürümek gerekiyor aynı sezeryan olunca gaz oluyor ya öyle bir gaz o fena yapıyor sadece