Neslim123 Comologgo ben aldım felaket terletiyor yani bu sıcakta inan onun içine girmek zayıflama isteğimide ortadan kaldırıyor ama işe yarar mı derseniz bence yarar
Ozzseda Comologgo bende 1 hafta oöucak termal takım aldım alt üst geldiğinden beri akşamları giyip yürüyüşe çıktım gidemediğim zaman evde giydim 1 saat sonunda su gibi acayip terletiyor ben çok memnunum 1 haftada bedenimde fark bile oldu aynı zamanda diyette yapıyorum tabi
Comologgo Neslim123 ya havalar bunaltiyor ama beni kilolarim depresyona sokuyor katlanmak zorundayım hangi sitede. Ne kdra aldnz
Neslim123 Comologgo linkini atamadım bi türlü trendyoldan aldım hatta fiyatıda düşmüş şimdi 67.41 TL olmuş termal sauna yaz çıkar en çok satanlar arasına girmiş şuan ben memnun kaldım tavsiye ederim canım
Comologgo Ozzseda faydasını gördünüz mü bedeni nasil aldnz kayıyor mu toplaniyo mu değişim kabul etmiyo çünkü
Ozzseda Comologgo canım altındaki yorumlara göre aldım mesaj atarsanız satıcı da beden söylüyor kilonuza göre ona göre aldım zaten giyince esniyor memnunum ben 😊