Gzddk Merhaba sevgili anneler Bebeğim 2 aylık anne sütü ve mama kullanıyoruz gaz çıkartıyor fakat kakasını yapmakta zorlanıyor. 2 gündür kakasını yapamıyor daha önce de 2 gün aralıkla yapıyordu ne yapabilirim acaba
minikkurbag Gzddk canim öncelikle ben mama kullanmadim o yuzden bilmiyorum ama degistir istersen mamayi yada mama verirken içine 1 veya 2 çay kasigi zeytinyag koyabilirsin birde poposuna vazelin sürebilirsin kaka yapmasini tetikliyor, yaz oldugu icin istersen bebegine birazda su içirebilirsin ben içirmediğim icin pismanim acikcasi 8,5 aylik alisik olmadigi icin hala içmiyor oda ek gidaya gecince kabizligi cok tetikliyor
Haffuse Kabiz mi? Yoks normal mi?.. Yani rahatlatma disinda bisey yapamazsin, masaj banyo … Zeytinyagi vermiyorsan, mamasina gunde 2 cay kasigi katabilirsin, 10 gune dek yapmamasi normal, benim kizim da 6.7 gun kaka yapmadigi oluyor…
Gzddk minikkurbag minikkurbag su da etkiler kabızlığı diye veremiyorum korkudan hepsini yapıyorum ama yine de en az 2 gün sonra yapıyo kakasını
Haffuse Gzddk gazdir o muhtemelen… bol masah yap rahatlar…cok gecmislwr olsun insaAllah en kisa zamanda kaka yapar…
minikkurbag Gzddk aslinda 2 gün çok degil canim 5. Güne yapmayinca kabiz diyorlar sadcee anne sütü alanlarada 10 güne kadar yolu var ama bu kabizlik pek gecmiyor ya kronik gibi bisey oluyor benim oglumda 2 aylikken baslamisti hala cekiyoruz surup kayisi falan veriyorum hergunde öyle yapiyor
Gzddk Deletedmom_11 aptamil kullanıyoruz mamasını değiştirmeyi denedim ama daha kötü oldu onun için geri döndük