Denizanasi92 Bebeğimin kafasında Konak oluşmuş 3 buçuk aylık. Baby me köpük şampuan kullanıyordum şimdiye kadar sorun yaşamamıştım. Sorum şu Konak şampuanları varmıs onlar normalde de kullanılır mı yoksa sadece Konak olunca mı kullanılıyor ve hangi marka önerirsiniz ?
Deletedmom_28 Denizanasi92 ben konak şampuanı kullanmadım zeytinyağı sürüp 1 saat beklettikten sonra taradım sonra duş aldırdım öyle grçti
-Ozo1 Denizanasi92 mustelanın Konak şampuanını kullandık o geçirdi. Zeytinyağıyla da denedim ilk ama tek başına yeterli olmadı. Şuan 7 aylık hala Konak şampuanını kullanıyorum bitmedi baya bereketli 😂
Eliz13 Mustela çok iyi ben kullanmadım ama kullananlar oldu baya memnun kalmışlar bende yüzündeki isilikler için krem aldım mustelanin hemen geçirdi, konak da oldu 1 buçuk aylık bebeğim zeytinyağı sürüyorum
Denizanasi92 Deletedmom_28 evet tersine tarayınca dökülüyormuş bende bir daha oluşmaması için şampuan değiştireyim diyorum
myboy Mustela konak losyonu çok iyi. Bir gün önceden sürüp ertesi gün yıkıyorsunuz. Taradıkça çok güzel dökülüyor
Elfyldz Doğduğundan beri mustelayla yıkıyorum saçları uzun olmasına rağmen sadece önlerde çok az konak var onu da tarakla çıkarttık
Denizanasi92 -Ozo1 teşekkür ederim bende alayım onu. Bizim az gibi az önce kendi yağından sürdüm kafasına tarakla biraz ayıklandı şampuan sipariş ettim bakalım İns kurtuluruz hemen