Mira- Emziren anneler nasıl kilo vermeyi başardınız? Bana da bir program önerin yol gösterin. 2,5 ay oldu doğum yapalı 8 kilo fazlam var normalde iradesiyim emzirdiğim için mi bilmiyorum çok acıkıyorum ve yiyorum 🤦🏼♀️
kagan1 Mira- çok acıkmaniz gayet normal sağlıklı ara öğünler koyun tam buğday ekmeği yiyin tatlı yerine meyvelerden yararlanın yulaf süt meyve karıştırıp yiyin bol bol su için eminim ki verirsiniz
Ozlem2904 Mira- gider merak etmeyin acele etmeyin akışına bırakın öncelikle. 5ay oldu doğum yapalı bende saat başı emzirdim hep birde günlük mutlaka 3 3.5L su için 3un altına asla düşmeyin. 78.5la doğum yaptım 63kg yim şuan sabitlenmiş ne iniyorum ne çıkıyorum her akşamda tatlı yiyorum günlük 1 ekmek belki 1.5 ekmek yiyorum. Su ve emzirmek çok kalori yaktiriyor daha yeni doğum yapmışsınız 2.5au biseu değil bebeğiniz hareketlendiginde daha hızlı veririsiniz
Gaye101 Mira- benim kızım 1 yaşında. Ben de kilo alamamaktan şikayetçiyim. Resmen eridim kızımın peşinde. O kadar hareketli de değil. Gurbetteyim yalnızım her şeyle ben ilgileniyorum ondan mı böyle oldum diyorum bazen. Sürekli hareket halindeydim. Sabah ve akşam iyi yiyorum ama öğlen aparatif şeyler.
Zeyno111 Mira- Güzel anne çok normal bunlar bismillah daha 40ın anca çıktı regli bile yeni olacaksın hormonların düzene girecek 1-2 seneden önce ne hormonlar düzene giriyor ne de vücut toparlıyor🥰Bende aylarca öyle gezdim 7.ay regli oldum çok acıkıyorsun emzirme derken iştah tavan oluyor bebeğinin rızkından da kendinden de bu dönemde kısman taraftarı değilim sağlıklı az az sık sık ye bol su iç fazlaca emzir 🐥Hava güzel artık sık sık dışarı al çık pusetinde sür sende yürüyüşlerini yap daha fazlası içinde zaman gösterecek 1 seneye yaklaştığında ek gıdaya tam geçmiş olacak emme ya da mama varsa onlar azalacak yemek hazırlanacak seni bıraktıkça sen sporuna başlayacaksın iştah patlamaların azalacak. 2.5 senelik anne olarak söylüyorum bunu az yesem de 1 yaşına kadar düzgün gram oynamadı 70ile doğuma girdim 64 ile çıktım 1 seneye kadar düştüğüm 62 falandı işe başladım😅 sonra patır patır oğlum hareketlendi peşinden koşturdum iştahım düzene girdi vermeye başladım şuan hamile kaldığım kilodayım daha da inerim belli 55e gelmişim 😂Kendini strese sokma bugünler geri gelmeyecek hepsinin tadını çıkar 🤗
28mnkdnymmm5 1 yıl oldu doğum yapalı ve hala üzerimde 10 kilo var yapıştı kaldı resmen emzirirken diyet yapamadım kür felan da yapamadım anca günde bi tane yeşil çay içiyorum bence diyettense yürüyüş spor çok iyi oluyor oda şuan mümkün değil en azından benim için leslie felan yapın vaktiniz varsa
Deletedmom5455451 Diyetisyen yardımıyla hem emzirip hemen de kilo verebilirsiniz iradeniz sahipseniz bende p yok iki diyetisyen gezdim keşke kendimi tıtabilseydim çok yardımcı oldular ama sorum bende tutamıyorum kendimi