Tazeanne41 Kızlar kızım Perşembe akşamı bir anda kusmaya başladı bütün yediği içtiği herşeyi kustu doktora götürdük bir iğne yaptı bir de ilaç verdi kusması durdu ama dünde bütün gün ateşi vardı aşırı iştahsız ağzından hiçbeşşey girmiyor napcam bilmiyorum yaşayan varmı 27 aylık bu arada
Deletedmom_28 Tazeanne41 dikkat edin bulaşıcı oluyor ellerinizi sık sık yıkayın bebeğim den bana bulaştı
Lilyaaa Tazeanne41 evet benim bebeğimde 7 aylık ishal kusma ateş oluştu ateşi geçti suanlik ishal kusmada durmus gibi ama ara ara oluyor hic bişey yemiyor 40 cc mama tek içiyor bide sadece yogurt yiyor dün serum taktık bugünde takicaz en azindan sıvı kaybını önlesin diyede bakalım Rabbim bebeklerimize şifa versin inşAllah 🙏🏻
Tazeanne41 Deletedmom_28 evet sabah bende mide bulantısı ile uyandım bana da geçti iştahsızlık ne zaman geçti acaba
Tazeanne41 Balkizlarim size de geçmiş ılsun sizde de varmıydı iştahsızlık kızım hiibirşey yemiyor iyice halsiz düştü
Balkizlarim Tazeanne41 teşekkür ediyorum evet evet hepsini yaşadık kusma , ateş , ishal , iştahsızlık , halsizlik su bile içse kusuyorlardi ilaçlarla çorbalarla vitaminlerle 1 haftada toparladilar hamdolsun ✨
Gorkemom Merhabalar bizde de aynı durum var 5,5 aylık oğlum. 3 gündür iştahsız doğru düzgün beslenmiyor hafif ishali var birazda mukuslu yapıyor. Bende de bi halsizlik iştahsızlık belirdi. Salgından mıdır acaba
asafmervee Şu an genel olarak bi salgın var , parklara vs getirmemeye çalışın bi yerlere dokunmasınlar benim oğlumda da sadece ishal var yaklaşık 2 haftadır doktorumuz salgın var dedi probiyotik veriyoruz umarım bir an önce geçer 🙄