Mercimek34 Seda95 4 gün sonra gittim sezaryen doğum yapmıştım doktorum bandajımı çıkardı dikişlerimi kontrol edip birşey sıktı dikişlere
DesorLiviya Seda95 sezaryen dogum yaptim bir hafta sonraya konturol verdi doktorum gittim hersey yolundaydi ondan sonra hic gitmedim şuan senin yazini gorunce randevu aldim bi gideyim gitmeyeli 18 ay olmuş😳
Ftmsvnc Seda95 ilk hafta dikişlerimi kontrol etti 40 ıncı gün tekrar gel dedi 40 ıncı günü gittim gitmek gerekir mutlaka
Deletedmom115 Seda95 4. Gün ve 40. Gün çağırdı 4. Gün gittim ama 40 için şehir dışında olduğum için gidemedim.
Seda95 DesorLiviya bende biraz korkuyorum Seraycu bende biraz korkuyorum da herhangi bi şekilde dokunuyor mu o bölgeye 😑
Seda95 Ftmsvnc bende biraz korkuyorum da oraya dokunuyor mu yoksa sadece dikişler gitmiş mi diye bakıyor 😑
Ftmsvnc Seda95 ilk hafta sadece dikişlere baktı ellemedi 40 muayenesinden alttan muayene etti iç dikişlere baktı rahime baktı ama kesinlikle en ufak Bi acı hissetmedim. Hatta sinir almış Ordan smer diye Bi test var onu yapmak için en ufak acı hissetmedim elle muayene ettiğinde acı hissederdim.. Ama bunda hissetmedim elle değil cihazla baktı ya
Deletedmom131 Seda95 40. Gün de çağırdı ama ben korkudan 2 ay sonra gittim ama korkacak birşey yokmus
Farahzeynep Seda95 sezeryan doğum yaptım, çarşamba hastaneden çıkış yaptık, perşembe bebeğimi götürdük kontrole çocuk doktoruna, cuma da kendim için gittim 🙄
Melovini Seda95 söylüyo zaten randevuyu size söylemediler mi? Şöyle bişeyde var bana bi hafta sonra gel demişti ben gittim dikişlerim düşmüş ve yara yanlış bir şekilde kapanmış. Tekrar ameliyat olmuştum yarayı kanatıp tekrar dikiş atmıştı. Doğumdan daha acıyo ikincisi şimdiki aklım olsa İki gün sonrasında bile gidip kontrol ettirirdim.
Eyense Sezeryan doğum yaptım ne verdikleri antibiyotikleri ne kan sulandırıcıkarı hiçbirisini kullanmadım sadece 3 gün ağrı kesici iğne vurdurdum. Kontrolode hiç gitmedim
ZeynepAdam Seda95 sezeryandan 4 gun sonra gittim ve40 in ciktiktan sonra yine gittim. Rahime bakti topmarlamis mi icinde bir sorun var mi diye. Sonrada sikinti yok normal hersey dedi.