Durdaneceylin Günaydın annler 🙄🙄 benim 6 aylık kızım var şu bir kaç gündür geceleri çok kalkıyor sabahda 7 de ayakta daha önceleri böyle değildi gece sadece 1 kere kalkardı çok çaresizim 😔😔😔
Sevgi1 Durdaneceylin biz 4 ay atağı dayız 2 kere kalkan çocuk dün gece sabaha kadar 8 kere kalktı çok uykum var 😂
Oaoa Durdaneceylin benim oğlum da 6 aylık bazen yarım saatte bir kalkıyor.Bu aralar perişan olmuş durumdayız sanırım dişleri ona huzursuzluk yapıyor.Önceden de kalkar emzirirdim uyurdu şimdi mümkün değil uykuya zor geçiyor
Happybaby2 Durdaneceylin Bende çok çaresizim 5 aylık olduğundan beri 4/5 uyanır şuan 13 aylık hala aynı ya bi çare banada aç filan değil bu çocuk akşam doyurup uyuttuğumla sabah uyanması gerekmiyor mu nerde hata yapıyorum 😑
Mom06 Durdaneceylin bizde aynı durumdayız uykusu çok iyi bi bebekti smdi habire ağlıyo mama yapıyorum kalkıp onuda içmiyo su veriyorum emzik veriyorum uyuyo bide havalar çok ısındı bitrk zıbınla uyumak istiyo atağımızda bitti hala aynı
cerennaslann Sevgi1 çok tanıdık geldi üşenmedim saydım 12 kez uyandı mız mız bizde 4 aylığız sersem gibiyiz ikimizde 🤪