Yaren Kızlar sağlık ocağının verdiği vegaferon demir ilacıni mi kullaniyorsunuz yoksa başka aldınız mı genelde ordan verileni çocuk Dr önermiyor da içeri temiz söylüyor kontrole götürmedim bu ay size sorayım bir dedim
Bugleminannesii Yaren banada yeni verdiler doktora gidene kadar kullancm bana kalsada doktor bunuda önermez kan damlası diye biliyorum demirde yazıyo üstünde ama . D3u sağlık ocağınndan verileni kullanma demişti doktor banada
babyfaceee Yaren kullanmadım,doktorumuza mesaj attım kindsfer alın dedi çok memnunum. Tadı güzel içimi kolay kabız hiç yapmadi
Afrasiyab Yaren ocean microfer kullaniyorum ben demir takviyesi olarak. Ayni markanin D vitaminini de kullaniyorum hatta kendim icin yetiskin olanini aldim memnunum
gossipannee Yaren sağlık ocağının verdiğini doktorumuz kullanmayın dedi myrom verdi memnunuz kıyafette lekesi de kalmıyor
Yaren Bugleminannesii evet bana da d vitaminini ordan verileni kullanma demişti o yüzden sorayım dedim sağol canım
Bugleminannesii Yaren kan ilacı içinde vegaferondu galiba çok etkili değil bitince başka marka alalım dedi doktor
babyfaceee Yaren 4 aylıkken başladık çok güzel altı aylık olcaz kabız falanda yapmadı hiç. Tadida çok güzel bitince ağlıyo 😂