LtfyeAsaf Kızlar meraba oğlum 29 unda sünnet oldu ilk çişten sonra gazlı bezi çıkarıp karton bardak kesip koyduk pipisine bez değmesin diye bugün 3. Günü acaba pet bardağıda çıkarsam bişey olur mu pipisi acır mı
dnzwsw LtfyeAsaf geçmiş olsun Paşa’ya canım ben 3 gün koydum bidaha koymadım çok şükür bişey olmadı ağlamadı da bir seferlik altını aldığında koyma tepkisine göre karar verirsin
Ftmsvnc LtfyeAsaf 13 günlükken sünnet oldu oğlum 3 gün tuttuk bardakla 3. Gün doktor daha gerek yok dedi
MESoydan LtfyeAsaf İstanbul damı peki Allah allah ben burda kaç tane devlete sordum yapmıyoruz dedi benimde oğlum 3 aylık bir an önce yaptırmak istiyorum
dnzwsw MESoydan devlet yapmıyor maalesef küçük diye belli yerlerde bizde özelde yaptırdık 50 günlüktü oğlum
LtfyeAsaf Ftmsvnc teşekkürler çıkardım şimdi ağlamıyo keyfi yerinde ☺️ Ne zaman yıkadınız Peki dikişleri ne zaman düştü
Ftmsvnc LtfyeAsaf dikiş falan görmedim ben gözle yanlış hatırlamıyorsam üç gün sonra yıkadık tam saati dolunca ama çok çabuk iyileşti