Selenuyar Bebeğiniz geçe kaç kere kalkıyor ve kaç aylık 10 aylık oldu geceleri 7-8 kere uyanıyor emziriyorum yada sallayarak geri uyutmaya çalışıyorum
Minnakkk Selenuyar 9 ay 21 gunluk sayamıyorum kac defa uyandıgınj 😭 bazen 10 dk da bir uyanıyorum ve artık cok yoruldum uykusuzluktan
Beyzarell Selenuyar benim oğlumda 8 ay 20 günlük bazı geceler 10-15 kereye kadar çıkıyor uyanma sayısı canı istedi 3.30da uyandı yeni uyutabildim ne zaman geçer ne zaman deliksiz uyuyabilirim çok merak ediyorum doğrusu
Deletedmom3544 Selenuyar yok canım kızım 20 aylık geceleri birgün bile uyumadım ben sabahlara kadar otururum
Birdunyabircennetannesi Uyusa bı ahhh uyusa 🤦 Yavaş yavaş kalkmalari azaldı ama uyutmak için vahiy inmesi gerekiyor bana 🤦 Bu saat oldu hala ayağımda hareketli dalamadı bı uykuya alkolü batırcam pamuğa koklatıp bayiltcam az kaldı 😅😅😅😅😅😅❣️
Birdunyabircennetannesi Selenuyar Bende kullandım canım Aaaaaa kullanmadım sanma üzülürüm bak buna 😅 Alkol belki yarar ya yani olmadı tencere kullanırız 😅😅😅 Ahhh yaramazlar büyüyünce de anne 5 dakika daha diyecekler şu hallerinin kıymetini bilmiyorlar ❣️
Selenuyar Deletedmom3544 bende öyleyim 1 de uyuttum şuan 7. Ye uyandı sinir krizi geçirmemek elde değil
Deletedmom3544 Selenuyar sabır canım valla kızınca da uyumuyolar kizmayincada uyumuyolar en azından sen kızıp kendine vicdan azabı yaratma ben oturuyorum sabahlara kadar
Deletedmom3544 Selenuyar ben dört beş bardak Nescafe içiyorum öyle duruyorum bugün icemedim bitmiş var sanmıştım
Deletedmom3544 Selenuyar çok geçmiş olsun onun yorgunluguda vardır senin o yüzden.allah yardımcınız olsun
Minnakkk Selenuyar kesinlikle cok sinirli oluyorum uyuyamdıgımda bir de 3 bucuk yasında kızım var gece boyu Bi biri Bi biri