Aleynablt İçim o kadar dolu ve sıkkın ki nasıl anlatsam başlasam bilemiyorum kimseye anlatamıyorum resmen içim içimi yiyiyor bebeğim 12 gün önce ateşli nöbet geirdi 24 saat içinde 2 kere ilkinde evdeydik gecesine tekrar geçirdi tam acilin kapısından girer girmez 4 gün boyunca hastanede yattık antibiyotik kullandık çıkınca hemen nöroloji doktoruna götürdük şükür beyninde hiçbir sorun yok komplike olduğu ortaya çıktı yani enfeksiyona bağlı bir nöbet 24 saat içinde 2 kere geçirdiği için ufacık bir ateslenmede ya da ishalde veyahut diş çıkartma döneminde vs dahi nöbeti tekrar geçirebileceğini söyledi evimizdeyiz şükür sara epilepsi tanısı yok ama çok korkuyorum yavruma birşey olacak diye her an ağlamak istiyorum ya😢😔 şuan odasında uyuyor ama ne yapsam bilmiyorum nasıl başa cikicam bu korkuyu nasıl aticam hiçbir fikrim yok sizlerle paylaşmak istedim 😔
Mbebeh Aleynablt Allah şifa versin. inşallah bir daha böyle bir şey yaşamaz kuzucuk 🙏 Rabbim evlatlarımızı korusun bizleri onlarla sınamasın inşallah aminn 🙏🙏🙏
Denizmooom Aleynablt içinizi ferah tutun enfeksiyona bağlı ateş nedenli olmus belliki komplike denmesinin sebebi iki kez tekrarlamask bu genetik durumlardan bile olabiliyor sandığımız gibi tüm nöbetler beyni etkileniyor ve komplike nöbetlerin cok cok az bi kısmı epilepsi olabiliyor. Tekrarlama ihtimali var ama korkmanıza gerek yok zaten doktor gerekli açıklamayı yapmıştır
neslicanben Aleynablt tabbim şifasını versin inşallah. Olumsuz yönlerini değil de iyi yönünü düşünün bakın çok şükür sağlıklı,yanınızda,hiçbir hasar bırakmamış bebeğinizde. Bunları düşünürseniz belki daha rahat eder gönlünüz. Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah
EkiminAnnesi Aleynablt çok geçmiş olsun tekrarlarsa inşallah olmaz tabi ki öncelikle nöbet esnasında mutlaka yere ve yan yatırıp başını sabitleyip vücudunu serbest bırakın. Yanınızda biri varsa video çeksin doktorlar görmek isteyebiliyor ve hastalanmaması gerek. 8 yaşında bir aile dostumuzun oğlu bebekliğinden beri 4 kere geçirdi sebep yok herhangi bir tanı da yok. Ailesi bu şekilde yapıyordu. Çok sık hasta olup ateşleniyordu. Geçen hafta bademciklerini aldırdılar doktor tavsiyesi ile. Ben tanık olduklarımı aktarmak istedim size. İnşallah inşallah inşallah tekrarlamaz. İçinizi ferah tutun. Tekrar çok geçmiş olsun 🌱
Arveninannesiii Ahh sizi çok iyi anlıyorum.🥺 benim kızımda 16 aylık ve 21 aylıkken geçirdi bu bayram arifesinde. Alerjik bi bebek o kadar dikkat etmeme rağmen kaçak olmuş boğaz tahrişi ve ardından düşük ateş 37.7 ateş ve havale. Resmen psikolojim alt üst oldu en ufacık durgunluğunda yine olucak diye kendimi kaybediyorum malesef. Sütten kestim korkudan. Çok zor bi durum çocuk bu hasta olur ateşlenir bunda değiliz bu peşin sırası beni de çok korkutuyor artık. Allah yardımcımız olsun sabır versin bütün annelere 🙏
Aleynablt Arveninannesiii Doktorumuz 4 yaşına kadar bu durumun ilerleyeceğini söyledi büyüsün istemiyordum ama keşke zaman su gibi aksa da oğlum 4 yaşına gelse çünkü artık bu korkuyla çok fazla yaşayamayacakmışım gibi geliyor bana sanki kalbimi biri tutup avucunun içinde sıktıkça sıkıyor. Sizede çok geçmiş olsun Rabbim yavrularımızı bağışlasın.
Arveninannesiii Aleynablt teşekkür ederim 🙏 bizim içinde net bişey söyleyemiyorlar malesef. Sakin kalmamızı hatta videoya almamızı istiyorlar. Ama öyle yapamıyorum bende malesef. Bide anne baba geçirdiyse normal denildi ateşli için tabi. Eşim geçirmiş küçükken .Çok zor bi durum. Hastalanacak ve ateşi çıkıcak diye geri kalıyoruz herşeyden. Ama bu korkuyla da ömür geçmez bol dua ve sabır diliyorum 🙏❤️
Aleynablt Arveninannesiii Gelmiş geçmiş olsun bizlere umarım dahası olmaz korkmadan rahat uyuduğumuz günleri görürüz inşallah 🙏🏻
Mbebeh Aleynablt Yok öyle de demeyelim Allah’a güzel duş edelim. Allah bütün çocukları anne babalarına, anne babaları da çocuklarına bağışlasın inşallah 😊 Aman kardeşim dua kapın açık olur dikkat et çocuğun sensiz ne yapar Allah korusun 🙏
Aleynablt Denizmooom Evet doktorumuz gereken herşeyi söyledi ama anne yüreği işte.😔 Enfeksiyonla nasıl başa cikicam hiç bilmiyorum herşeyden kapabilirmis yani
Zinko Bizde 18 ayllıgız bundan bir ay önce enfeksıyona baglı atesli nöbet gecırdık bır kez tekrarladı ama o an ömrümüzden ömür giti sizi okadar ıyı anlıyorumki oglumu ogunden berı yanımdan ayıramıyorum uyurken yanımda yatırmaya basladım dogdugu gunden berı yatagında yatan cocugu artık yanıma alıyorum korkularım gecmıyor heran bişey olcakmıs gıbı gelıyor umarım bizde bizim gıbı olan cocuklarda bir daha yasamazlar 18 aylık asımızda ateslendık ama cok sukur bir problem olmadan atlatık genede 5 yasa kadar riskliyız dedıgınız gıbı hemen bes yas gelsede bu rıskten kurtulsak dıye bakıyorum allah beterınden saklasın tum cocuklarımız alaha emanetler ama anne için buyuk bır tranva gecmek bılmıyor cunku korkular
Aleynablt Zinko Bende yanımda yatırmak istiyorum ama yatağa sığmıyor hiç rahat yatamiyor oğlum. Yatak odamizda küçük yere falan yatak yapsam o yüzden mecbur odasında yatağında yatırıyorum keşke bir an önce sabah olsa da uyansa diyorum sormayın Allah hepimize sabır versin çok büyük bir travma yaşamayan anlamıyor maalesef içimde çok büyük kaybetme korkusu var rabbim içimizi ferahlatsın nasıl gecicek bu günler hiç bilmiyorum ne zaman neyle karsilasicaz belli değil.
Zinko Aleynablt evet kaybetme duygusu insanın içini yıyıp bıtırıo gercekten sizi okadar ıyı anlıyorumki herkes bana ıyıce abartıosun sal bıraz artık su cocugu diye resmen ısyan edıyorlar ama gelın bıde benım içimdeki korkuyu kuskuyu dindirin cok zor alahım yasatmasın hıc kımseye alaha emanetler alah bızlerinde yardımcısı olsun ıcımıze ferahlık nasıp etsın ınsalah
Aleynablt EkiminAnnesi Çok teşekkür ederim bilginiz için 🙏🏻 ama birşeyi merak ettim 8 yaşında hala devam ediyor mu nöbeti ?
EkiminAnnesi Aleynablt çok enterasan bir sıklıkta yaşıyorlar bu durumu. 2 senede bir oluyor ve hep de Ocak ayında olmuş. Geçtiğimiz Ocak ayında oldu yine mesela.