Kustuyu95 Meraba arkadaşlar acaba kullanan ve memnun kalan var mı aranızda malum güneş kremi fiyatları uçmuş durumda gratisin kendi ürünü fiyatı makul geldi o yüzden sormak istedim
Duyulurum Kustuyu95 Angel00 internetten alışveriş yapıyorsanız LCWde beeo markasının var temiz içerikli. Doğru kodlarla yarı fiyatına yakın düşer hem de içiniz rahat eder :)
Deletedmom0099 Kustuyu95 eşimin teni hassas olduğu için yıllardır eşime kullanırız güzel ama kızım için sebamed kullanıyorum açıkcası benrinin içeriğinin iyi olmadığını düşünüyorum
Kustuyu95 Angel00 ben aldım evet kullanımda harhangi allerjen tepki filan vermedi ama bime a101 de samand filan geliyodu bu hafta öyle hatırlıyorum
Angel00 Kustuyu95 kalmamış baktım sebamed için bitirmişlerdi 6 7 bim dolaştık eşimle cok ta uygundu sebamed
Kustuyu95 Angel00 tabi sizin kararınız ama içerik konusunda çoğunun içeriği üç aşağıyı beş yukarı aynıdır diye düşünüyorum bende zaten denize gideceğiz diye aldim yoksa pek güneşe çıkarmıyorum zarurî işim olmadikca parka da zaten akşam üzeri indiriyorum
Angel00 Duyulurum siz kullandınız mı o markayı hiçduymaıdm ben memnun kaldınız mı ? Ben daha almadım uygun diye benri kıds alayım diyordum . Trendyoldan bakayım dediğiniz markaya
Duyulurum Angel00 Evet ben oradan almamıştım ama güzel sürümü, oğlumun cildinde hassas. ayrıca arkadaşlarım da kullanıyor onlar da memnunlar https://ty.gl/c17avvtlmq Trendyol linki bu yorumlara bakabilirsiniz
Angel00 Duyulurum teşekkürler 🙏 üstünde arı figürü var demi o marka kapağı ahşap aynı üründen bahsediyoruz favori ekledim cunkü 😄 şöyle güzel bir indirim gelir inşallah amiiiin🙏😂
Angel00 Kustuyu95 biz köye ve Amasra’ya gideceğiz mecbur güneş görecek bebeğim o yüzden fiyat arasında karar verip bir krem almalıyım zaten bütçeme uygun arıyorum ateş pahası özellikle bebeklere özel olan şeyler
Kustuyu95 Angel00 aynen öyle zaten son kullanma tarihi bi senelik oluyomus seneye kalınca pek etkili olmuyomuş diye duydugumdan en iyisi uygun fiyatlı alayim dedim bende