Rozerinn
Ben Eczane Teknisyeniydim Çalışırken epey satardım silikon göğüs ucu ordan bildiğim için ve ucumun olmamasından kaynaklı alıp doğum çantama koymuştum iyiki de almışım o kadar güzel işimi gördü ki size anlatamam Benim oğlum erken doğdu 36 haftalıktı
2000 kg 43 cm boyu vardı benimde meme ucum içeri dönük yani aslında yoktu Rabbime şükür küveze girmeden çıktık hastaneden ama doktorum şey demişti aç kalır beslenmezse sarılık olur ve yoğun bakıma almak zorunda kalırız demişti o yüzden anında kullanmaya başladım , meme ucu çıkarıcı aparatta almıştım yanıma standart göğüs pompasında hepsinin uç çıkarma özelliği var diye fakat hiç biri işe yaramadı sadece silikon uç işimi gördü bebeğim 1 ay 6 günlük ve hala meme ucum çıkmadığı İçin uçla devam ediyorum çekerken aniden silikonu çıkarıp veriyorum çıplak memeyi ama hemen içeri kaçtığı İçin pek içemiyor bu yüzdende henüz memeye dönemedik ama bence korkmadan kullanmaya devam edin bebeklerin beslenmesi elin lafından çok çok önemli ağzı olan konuşuyor kimseyi fazla kafanıza takmayın he deyip geçin ve unutmayın hiç kimse bebeğinizin neye ihtiyacı olduğunu sizden daha iyi bilemez Rabbim yardımcımız olsun inşallah kısa zamanda çıplak memelerimizi tutar evlatlarımız 🙏🥰🫶🏻