karanbeyinannesi Bizimki tam bir dedeci onu görünce beni unutuyor yanıma bile gelmiyor saatlerce sizce normal mi 🙄😂😢 sizinkiler en çok kime düşkün sizsiz kaç saat duruyor. 1 yaş 16 günlük bir oğlum var.
VERA19 karanbeyinannesi Bana çok düşkün bir kızım var ama babasına ayrı bir hayranlığı var. Benim çözemediğim kriz yaşadığım konuları babasıyla çözer ve onun lafını daha çok dinler. 1,5 ay eşimle ayrı kalmak durumundayız şuan Allah bana kolaylık versin diyorum😮💨🙏🏻
neslicanben karanbeyinannesi büyük kızım 7 yaşında 7 aylıkken işe başladım annemler baktı ve tam bir dede delisi. Babamda aynı şekilde ona öyle. İkinci kızım 7 aylık oda ablasına hayran. Peki ben dış kapının dış mandalı 😂
karanbeyinannesi Med valla bana da düşkün olsun istiyorum fazla bana çok garip geliyor kayinbabama aşırı bir bağlılığı var ve onu da fazla görmez yani haftada 2 görür ama ne bilim sürekli benimle olmasına rağmen onu görünce beni tanımaz bile 😢🙄
Deletedmom_109 karanbeyinannesi bana düşkündür oğlum ama babası gelince evdeki kapı kolu gibi oluyorum hem de kapının dış tarafındaki kapı kolu 🤷🏻♀️
1Dost karanbeyinannesi ikisi de bana düşkün. Baba ne derlerse yapıyor ben ona göre kuralcıyım ona rağmen anneciler🤣