Palestinianbride 192019 5 ay 20 gün kız bebeğim var bazen hiç koymayız bazen günde 10dk 20 dk aralarla değişiyor zararına inanmıyorum
MuhammedAmine 192019 5 ay 5 günlük tu ilk koydugumda çok az kalıyor içinde 15 dk fln gün içinde 1 saati geçmiyor şimdi 7 aylık emekliyor tırmanıyor sevmiyor yuruteci
Busu48 Doktorumuz oğlum için dokuzuncu ayı beklememiz gerektiğini söyledi yumurtalıkları zarar görebilirmis 7.5 ayligiz şuan
192019 Palestinianbride banada pek inandirici gelmiuor ama benimde kizim 3 buçuk aylık yürütece koy ara ara diye bir kac kişiden soyleyince sormak istedim
Taila Benim kızımda 4 ay 4 günlük ara ara koysammı diye düşünüyorum korkuyorum bi zararı olur belki diye 🤔
Merrcimek Bizim doktorumuz önermedi eğer illa kullanacaksanızda günlük 10 dk yı geçmemek gerekiyormuş
Baynimir 192019 8.ayında koymaya başladık biz de. Ama parmak ucunda yürüyor şimdi yani pek faydalı birşey değil.
Nazhayat Kızımı 5. ayda az az koymaya başladım 15 dk sonralarında gittikçe 20 25 dk arttırdım günde 1 kere koyuyorum
Nnur 5bucuk aylıktı koydugumda şimdi 9 aylık ve kızım yürüyor iyikide koymuşum diyorum ben faydasını gördüm
Topraknilim süt sürekli sağınca azalır genelde meme boşalsın süt kanalı yenilensin diye sağın derler , süt bebek emdikçe çoğalır