ftmgl16 Merhaba, aranızda bebeği 6.hastalık geçiren var mı anneler? Kaç gün sürdü neler yaptınız? Lütfen paylaşabilir misiniz çok zorlu bir süreç 😞
Mlkmhrrm ftmgl16 Döküntüler başladıktan sonra 3 4 gün içinde yavaş yavaş geçiyor toplam 1 haftada geçmişti bebeğimin ki
Derinsmommm ftmgl16 sanırım 9-10 aylıkken geçirdi kızım. Üç gün hiç düşmedi ateşi sürekli kontroldeydik soğuk suyla siliyordum vücudunu. Üç gün sonra cildi kırmızı benek benek oldu o da iki gün sonra kendiliğinden geçti. Döküntülerden korkmayın kendiliğinden geçiyor ama ateşliylen dikkat edin.
MinnakAsel ftmgl16 3 gün inatçı ateş 3-4 günde döküntü oldu ateşi düştüyse korkma döküntü gecicektir bol bol sıvı ve dinlenme demişti doktor
Dondurmalikahve ftmgl16 O zaman endişe etmeyin hastalığın zorlayıcı kısmını atlatmışsınız döküntü 3 5 gün sürer yavas yavas söner, bana doktor alerji ilacı vermişti döküntüleri kaşınabilir diye.
olabilirolmayabilir Dondurmalikahve ya bu döküntüler kaşınıyor diye mi bilmiyorum oğlum o kadar ağlıyor ki alerji ilacı verdi sonunda doktor. 5. Günümüz ateşi 3. Gün bitti artık o kadar yoruldum ki ağlamasından hiçbir şeyle oyalayamıyoruz gözümün önünde sürekli ağlıyor mahvoluyorum 😥
Dondurmalikahve olabilirolmayabilir Ateşi olduğu zaman huzursuzdu döküntülerde de sanırım bir iki gün huzursuz olmuştu döküntüler geçmeye başlayınca da rahatlamıştı, ilacın ismini hatırlamıyorum bize bir ilaç vermişti doktor üç dört damla damlat demişti günde bir kere veriyordum ilacı içtik ten bir gün sonra rahatlamaya başlamıştı zaten.
olabilirolmayabilir Dondurmalikahve anladım teşekkür ederim. Zaditen damla kullanıyoruz biz bugün başladık umarımmrahatlar