Cyn Elifinannesii_ Ben yaşadım malesef. Emzik ve biberonu birden hayatından çıkardım. Acıktığında biberon yerine enjeksiyon ile açlığını bi nebze azaltıp meme verdim. Tabi hemen almadı ağladı. O ağladkça eşim kucağına alıp sakinleştirdikten sonra yine kucağıma verdi. Sabır isteyen bi durum. Sakın ağlıyor diye tekrardan biberona yönelme. 2. Günün sonunda biberon hayatımızdn çıktı çok şükür
Aysegul93 Elifinannesii_ kaşık biberon enjektör normal kaşık veya kadeh ile tabi en başta şak diye kabul etmiyor ağlıyor aç kalıyor ama sonunda aliyor
Busra020 Elifinannesii_ ben silikon ucla aştım biberona alıştı ve beni istemedi hic hep ağladı almadı bide goguslerimin ucu yok zıt gitmis iyice silikon uc olunca emiyor ama dogmadiginda mecbur sağıp biberonls veriyorum ya da mama veriyorum enjektör ve kaşıkla başa cikamadim ben
Elifinannesii_ Cyn teşekkür ederim bende bi şırınga alacağım sütümü onunla azar azar vereceğim. Beni asla emmek istemiyor ayakta hoplatarak denedim asla istemiyor. İyice red yaşamaya başladım
Cyn Elifinannesii_ Bende o emmedikçe krize giriyordum resmen. Ama ne kadar stres olursan bebeğin de o kadar stres olur. Bi arkadaşım da bana meme ucuna birazcık pekmez değdir demişti o da meme reddini o şekilde çözmüş fikir verdi. Pekmezi sürünce hemen emmeye başlıyordu gerçekten. Ama fazla devam ettirmedim bu yöntemi. 1 2 kere denedim sadece tatlı diye çekindim denemeye
Didoana Aynı durumu bende yaşadım memeyi reddetti ve bende biranda biberonu kestim , sürekli teklif ettim , sabırla sakin zamanlarında sürekli teklif edin memeyi illaki alacaktır , vazgeçmeyin . Gecen gün denedim biberonu istemedi bizimki 😀
Elifinannesii_ Didoana Bende bugün itibariyle biberonu tamamen bıraktım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Kriz anlarında ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz? 🌸
Elifinannesii_ Didoana gece hiç red yaşamıyorum çok güzel emiyor gece. Genelde gündüz yapıyor. Sürekli de emzirmeye kaldırıyorum alışsın diye 🙏🏻 Uykusu bölünmeden emiyor
Didoana Elifinannesii_ sabırlı olun , gündüz uykuluyken teklif edin ağlamasını beklemeyin , ağlarken kesinlikle vermeyin meme çok ağlarsa sakinleştiğinde deneyin , gece zaten güzel emer ben böyle yaptım inşallah sizde de işe yarar allah yardımcınız olsun
Elifinannesii_ Aysegul93 2. Günümüz bugün biraz daha iyiyiz şükür kriz anlarında kaşıkla az az çay kaşığıyla süt veriyorum sakinleşiyor sürekli sürekli teklif ediyorum
Elifinannesii_ Didoana kızım emme pozisyonuna gelince başını kaldırıyor kalkmaya çalışıyor ayakta emziriyorum ona da alışır diye korkuyorum nasıl bir yol izlemeliyim sizce ? Memede durma süresi anca 3-5 dakika