Zeliff Bbilgilii en erken dönme zamanı 4 ay civarı diye biliyorum. Benim kızım 7 buçuk aylıktı döndüğünde
Neslinesli Bbilgilii benimki 3 aylıkken deniyordu 4 dönmeye başladı. Bu gün tam 5 aylık oldu. Koyduğum gibi hoppp dönmüş çok tatlı oluyor 😀
deniiiza Bbilgilii benim oğlum 3 aylikken yan döndü 4 aylikken. Yüzüstü döndü. Simdi 5 aylık. Yuzustuyken kendini sürüklemeye çalışıyor az bir ilerlemede var. Ama sonra yorulup pes ediyo ağlamaya basliyo😄
Melisa59 Bbilgilii benim kızım 3 cu ayın son günü dönmüştü ilk .haatta güldük 3 cu ayı devirdi falan diye
Bbilgilii ippekbocegi önce hangisi oluyor bilmiyorum ki. Benimki şu an sadece yn dönmeye çalışıyor. Onu da gazı olduğu için mi yapıyor yoksa dönmek için mi tam anlayamıyorum 😅
ippekbocegi Bbilgilii şöyle ki önce karınüstünden sırta dönüyorlar çünkü daha kolay. Göbişleri de yuvarlak olduğu için dönmelerine yardımcı oluyor 🥰
Bebekcvk 4 aylık oldu sırtüstü yatarken hop yüzüstüne döndü bir kerede bende şaşırdım. Sırtüstü yatmayı zaten sevmiyordu hep yüzüstü yerde şimdi kendi döndüğü için hiç durmuyor 😅😅
Ece__ Bbilgilii kızım 3 ayı bitmeden dönmeye başladı. Şu an 3 ay 9 günlük yüzüstü dönmeye çalışırken kolunu bazen kurtaramıyor o yüzden yüzüstü dönemeyince aşırı sinirleniyor🙄
Haffuse Biz cok tunnytime yapamadik😔 tam 4 aylik olduk , henuz donmedi hiç, egzersizleri siklastirdim, bakalim uykjsuzluk atak bi yandan …
Bbilgilii Haffuse biz de çok yapamadık hiç sevmezdi şimdi de kayınvalidem var çok koyamıyorum yere sevmek için kucağına alıyor. Ben destekleyerek döndürüyorum ok gibi geriyor kendini çok komik oluyor 😂
Haffuse Bbilgilii sevmiyorlar ya, oyalayio artik her gun az daha sureyi uzatmak lazim….sirt kaslarini gelistirmek icin…
Momylion Bbilgilii 3 ay 25 günlüğüz tabi daha dönemiyor ama yan dönüyor TV ye ters falan koyduysam kafasını donderip bakmaya çalışıyor kendini de o şekilde dönderiyor 😂 bazeen de dik yatırıyorum ya yatay hale geliyor sağa sola değil de dairesel dönüyor 😂