EceVeAnil Kızlar aşı vurulduğu günün gecesi bebislerinizin uykusu nasıldı? Şimdilik iyiyiz şükür biraz huzursuz sadece ateşi yok. Gece nasıl olacak yatmadan calpol vereyim mi sizce?
tugbac EceVeAnil ilk canlı virüs aşısı ateşi olmadan calpol verebilirsin demişti hemşire. İlk gün 6 saat ara ile 1 çay kaşığı verdim 3 kez. Diğer günler vermedim, ateşi ve huzursuzluğu da olmadı çok şükür.
Durununannesi46 EceVeAnil benim kızım üşütmüştü aşı öncesi 1 çay kaşığı calpol ver dedi doktor vermiştim.tüm gece nöbet tuttum sürekli ölçtüm ama Ateşi hiç çıkmadı şükür 🙏 Aşı sonrası 2 gün halsizdi ve hep uyudu hiç uyumayan kızım 🤷🏻♀️
EceVeAnil Dondurmalikahve ben de öyle diyorum da annem huzursuz biraz mutsuz ağlamaklı hep acaba kolu ağrı mi yapıyor gece yatmadan ver dedi ondan bir sorayım dedim.
Dondurmalikahve EceVeAnil Ağrısı var o zaman huzursuzsa calpol verin. Ağrı kesici niyetinede verilir.
EceVeAnil Sağ olun kızlar fikirleriniz için. Şimdi sanki arttı ateşi 38 oldu vereyim en iyisi huzursuz da aynı zamanda.
Sdmte EceVeAnil gece uykusu normaldi 2.ay aşısında ama ateşi olmuştu biraz. Calpol yatmadan önce mutlaka ver demişti hemşiremiz ateşi olmasa bile huzursuzluğu geçer demişti öyle de yaptım