Minikkmr Ek gıdaya yeni başlayan bebek en fazla kac ml su içmeli. Benimki alıştırma bardağının dolduruyorum tek seferde yarısını bitirir hatta almasam hepsini içer herhalde. Sadece mama ile besleniyor. Kac ml ve kac kere vermem gerekiyor.
neslicanben Minikkmr bende aynı şeyi düşünüp duruyorum. Günde 2 kez veriyorum ama sizinki kadar çok değil
Ayse_1428 Minikkmr canım benim kızım 2bucuk aylık 30ml su içiyor haftada 2/3kere çünkü sadece mamayla besleniyor mamaiçini yakar demişti doktorum
saresmami Minikkmr 60-100 ml arasi icmesi yeterli olur diye biliyorum ben. Fazlasi da zarar bence. Baska biseyle oyalayip suyu al elinden bacim. Geri sicaklarda basladi belki su ihtiyaci daha cok oabilir ama en fazla 120 ml verirdim ben günlük. Cünkü minik midesine bu sefer mama/anne sütüne yer kalmaz ☺️☺️
Minikkmr neslicanben ben de vermek istemiyorum elinden alınca agliyor sonra oyalamak icin uğraşıyorum 😂
Minikkmr Ayse_1428 biz de en baştan beri mama kullanıyoruz hic su vermemiştim. Ek gıdayla birlikte başladım ben de.
BuseBlt Minikkmr bizde sadece mama ile besleniyoruz doktorumuz ikinci ayından itibaren her mamadan sonra 2-3 kaşık ver demişti
Minikkmr BuseBlt anladım biz şimdi ek gıda sürecindeyiz. Ek gıdayla ne kadar verilir onu sormak istemiştim.