Glklnc Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum bebeğiniz başkasıyla iken sizi aramadığı oluyor mu şayet bende oluyor da m. Ettim bununla ilgili yazı da göremedim. Bebeğim kayınvalidemi görünce hiç bana gelmek istemiyor taa ki acıkıp uykusu gelene kadar😥
Bubenimoykum Glklnc onun sebebi anneanne babaanne gibi bireylerin her istediklerini yapması yani nazi onlara geçiyor, ama asla bir anne olamaz kimse sen her zaman kızının önceliğisin 🌼
Esra26 Glklnc Yani bu kadar hassas olmayın lütfen, ne demek sizi sevmemesi. Öyle bir şey mümkün olabilir mi? Onlar da büyükleri, onlar da seviyor; o da bu ilginin farkında olduğu için mutlu oluyor. Siz onun için bambaşkasınız, böyle şeyleri dert etmeyin🌺
dilara5258 Uzulme guzel anne benim kizimda oyleydi hala oylr diyebilirim ama buyudukce bana duskunlesti aramizda cok guzel bi bag var sukurler olsun sariliriz opusuruz seni cokk seviyorum annecim der.Babaannesini gorunce hala bana hic gelmez cunku oyun oynuyorlar.Seninkide oyle olacak canini sıkma her cocugun huyu baskadir bende cok uzuldum cok agladim zamaninda ama gecti
Glklnc Esra26 haklisiniz fakat ne zaman istesem kaynanamdan gelmiyor bir de hani işte bakalım gelicek mi diye soruyorlar çok saçma yani ben annesiyim böyle bir kıyaslama mi yapılır anlamıyorum ki