Maral_sultan Merhaba bayanlar aranızda bebeği geç kafayı tutan var mı yani kızım tutuyor kafasını ama tam tutamıyor yorulup birdaha bırakıyor bu durumu yaşayan var mı
Melek1411 Maral_sultan kasları gelişmesi için yüz üstü durması gerek biraz biz 5 aylık olacağız doktor sürekli yüz üstü bırak gelişsin dedi
Gokcennderenn Maral_sultan sürekli yüz üstü yatırın sevdiği oyuncakları koyun önünü pilates topu ile hareket ettirin destek vererek boynunu elinizle tuttrurun
Zlm Maral_sultan 7 ay biraz geç değilmi doktora sordunuz mu ek gıdayı nasıl veriyorsunuz kafasını tutmuyorsa
Veragillerden Zlm Ek gıdayı vermesi için illa kafasını tutmasını beklemeye gerekmiyor. Özel durumu olan birçok çocuk var kafasını ne yazık ki tutamayan. Onlar ek gıdaya elbette başlayacaklar.
Maral_sultan Zlm kafasını tutsa bile bu aylıkta ek gıdayı oturarak veremem. Yastığa uzandırıp yavaş yavaş veriyorum
Maral_sultan Melek1411 sizinde mi tutmuyor? Yatırıyorum günde yarım saat 1 saat felan ama yeter mi sizce
Zlm Maral_sultan niye 7 aylık çocuk hala desteklide olsa oturabilir bu ayda çocuğa yatırarak yemek yedirmeyin ek gıdanın ilk ayının amacı yemek yeme alışkanlığı kazandırmaktır ilerde çok zorlanırsınız özel bı rahatsızlığı yoksa oturtun öyle ek gıda yemek için fazla büyük sizin çocuğunuz
Nursena0606 Maral_sultan neden oturtarak vermiyorsunuz? 6 aylık oturabilir. Bence Bi doktora götürün. En geç 4. Ayda bunu yapabiliyor olması gerekirdi. Neden geç kaldınız?
Melek1411 Maral_sultan tutuyor bizimki ama yine de yaptırıyorum. Siz fırsat buldukça yaptırın. Doktor bana dedi ki mesela yüz üstü duruyor ya yoruldu ağlamaya başladı hemen onu oyala biraz daha kalsın her defasında daha fazla kalmaya alışacak daha çok gelişecek
Maral_sultan Zlm ek gıda yiyor zaten desteklide oturabilir ama işte kafasını tam tutmadığı İçin yediremiyoruz oturarak
Casmins Maral_sultan bir doktora danışsanız iyi olur. Kafasını çoktan tutabiliyor olması gerekirdi diye biliyorum.
Maral_sultan Nursena0606 40 günlüğünden beridir doktor takip altında ama şükür birşeyi yok şuan da eeg çekildi sonucu bekliyoruz